Intervenție contra cronometru în Brașov, după ce un bărbat și-a sechestrat copilul de doar 5 luni în apartament. Chiar mama bebelușului a sunat la 112 după ajutor.

Motivul pentru care bărbatul a recurs la gestul teribil?

Bărbatul ar fi făcut acest gest, după o ceartă între el și soție. Înainte de acest incident, ei au participat la o petrecere alături de un alt cuplu, în Zărneşti.

Se pare că acolo individul ar fi consumat alcool în cantități foarte mari, iar după ce prietenii lor au plecat acasă, el și-ar fi dat afară soția din casă. Atunci a fost momentul în care femeia s-a panicat, deoarece în locuință rămăsese și bebelușul lor.

Imediat la fața locului au ajuns mai multe echipaje, și inclusiv un negociator. După discuții în șir cu bărbatul periculos, a decis să dea copilul unui ambulanțier. Ce a urmat mai apoi a fost de-a dreptul șocant, deoarece individul de 27 de ani a devenit violent și i-a rupt chiar mâna unui polițist. Pentru a-l potoli, oamenii legii au fost nevoiți să apeleze la spray-urile lacrimogene.

Bebeluș sechestrat Brașov

Poliția a acționat pentru eliberarea unui bebeluș sechestrat de tatăl său.

[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Apar noi detalii despre tragedia de la Ferma Dacilor! Anchetatorii au descoperit care ar fi fost, de fapt, „bomba” de la care a pornit incendiul

Care este starea bebelușului?

Din fericire, fetița de cinci luni este în stare foarte bună. Ea a fost consultată, și s-a întors din nou acasă. Mama acesteia, care este de profesie asistent la Spitalul Judeţean Braşov a trăit un adevărat coșmar. Tot ea a spus că soțul ei nu muncește.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Acum, bărbatul a fost reținut și își așteaptă pedeapsa.

În luna mai 2023, o fetiță de 5 ani a fost sechestrată de tatăl ei în Chiajna. După 28 de ore ea a fost eliberată, din mâinile celui care amenința că se aruncă în aer cu ea.

„Este o peroană blândă, cu mult bun simț şi a înţeles că trebuie să facă lucrul acesta (să elibereze fetița- n.r.), fiind în avantajul copilului şi al său”, a declarat la acel moment avocata bărbatului.

Bebeluș sechestrat Brașov

Imagine reprezentativă pentru un bebeluș.

[Sursa foto: iStock]

Marin B a fost condamnat la 10 luni de închisoare cu suspendare și un termen de probațiune de doi ani, perioadă în care acesta era obligat să se prezinte la serviciul de probațiune, să primească vizitele consilierului de probațiune, să anunțe schimbarea locuinței și a locului de muncă. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si