Ranielly Coelho Santos și Victor da Silva susțin că medicii i-au cusut la loc capul fetiței lor nou-născute, Emanuelly, după ce i l-au smuls și au ucis-o în timpul unei nașteri ratate. Mama fetiței al cărei cap ar fi fost smuls în timpul nașterii susține că medicii i l-au cusut la loc, potrivit Daily Star.

Părinții bebelușului decedat, împietriți de durere

Ranielly Coelho Santos și tatăl său, Victor da Silva, au intentat o acțiune în justiție în urma incidentului îngrozitor petrecut la Spitalul das Clinicas din Belo Horizonte, Brazilia, pe 1 mai. Ei susțin că nou-născutul Emanuelly era în viață în timpul nașterii, dar nu și când a ieșit. Ranielly a declarat acum că existau urme de copci pe copil atunci când s-a trezit în urma nașterii ratate.

Ranielly Coelho Santos și tatăl său, Victor da Silva, au intentat o acțiune în justiție în urma incidentului îngrozitor.

Ranielly Coelho Santos și tatăl său, Victor da Silva, au intentat o acțiune în justiție în urma incidentului îngrozitor

[Sursa foto: Daily Star]

Citește și: Bebeluș mort, medici acuzați de malpraxis

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Ea a declarat presei locale: "M-am trezit, ea a spus: "Ești trează, mamă? Hai să ne luăm rămas bun de la fiica ta'. Apoi au adus-o îmbrăcată, împachetată". Se pare că mama lui Ranielly a observat copcile de pe gâtul nepoatei sale. Ea a spus: "Mama mea a văzut întreaga procedură. Ea a deschis hainele copilului, dar au încercat să o întrerupă pe mama mea să deschidă hainele, atunci am văzut că gâtul ei era cusut, plin de semne".

Bebelușul ar fi avut o problemă la plămâni

Ranielly era însărcinată în șapte luni când a intrat în travaliu. Bebelușul  fusese diagnosticat anterior cu o problemă la plămâni, ceea ce înseamnă că existau șanse să nu supraviețuiască, dar părinții insistă că inima ei bătea înainte de a-i fi smuls capul.

"Nu am avut timp să vorbim despre asta: "Au început să tragă capul copilului cu mâinile, spunându-i soției mele să împingă, dar ea nu mai avea putere. În ultimul moment în care au făcut asta, au venit mai mulți oameni și au ținut-o jos, m-au ținut și pe mine. I-au făcut anestezie generală, a leșinat, copilul abia a ieșit, dar ea era deja fără viață", a declarat Victor. 

Bebelușul fusese diagnosticat anterior cu o problemă la plămâni.

Bebelușul fusese diagnosticat anterior cu o problemă la plămâni.

[Sursa foto: Daily Star]


Paza a trebuit să-l scoată din sala de nașteri după incident. Avocatul Jennifer Valente a declarat: "Nu am avut timp să mă gândesc la asta: "A fost mult mai mult decât o greșeală medicală, s-a pierdut o viață, iar viața mamei era cât pe ce să se piardă și ea. Mama a fost legată în timpul nașterii, are mai multe vânătăi pe corp. Încă de la prima ei sarcină, se identificase că nu putea naște natural. Au fost mai multe greșeli succesive care au provocat această tragedie".

Citește și: O britanică a fost "măcelărită" după ce și-a făcut o operație estetică de 14.000 de lire sterline în Turcia

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Anterior, s-a raportat că personalul spitalului s-a oferit să acopere costurile funerare dacă părinții nu ar fi transmis corpul bebelușului lor pentru investigații suplimentare în altă parte. Aceștia au refuzat această ofertă.

Ranielly a spus: "Chiar dacă nu o va aduce înapoi, sper ca ceea ce mi s-a întâmplat mie să nu i se întâmple altei mame.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si