Medicii Spitalului de Pediatrie Ploiești au reușit o nouă minune: au salvat viața bebelușului care a ajuns la primiri urgențe în stare gravă, subnutrit și nespălat, potrivit Observatorul Prahova.

Bebelușul a luat în greutate și este în afara oricărui pericol

La începutul lunii mai, un bebeluș de numai două luni a ajuns în stare critică la Spitalul de Pediatrie din Ploiești. Medicii au făcut eforturi pentru a-l resuscita, după ce acesta a intrat în stop cardio-respirator.

Citește și: Mama copiilor salvați din junglă a mai trăit 4 zile după prăbușirea avionului și le-a spus celor mici să o lase și să se salveze

Aceștia au fost șocați de starea micuțului, care era subnutrit, avea plăgi infectate și era foarte murdar, nefiind spălat în cele două luni de viață. Atunci, copilul a fost internat la Terapie Intensivă, iar prognosticul medicilor fiind rezervat.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Mama bebelușului a ținut să le mulțumească medicilor de la spitalul de pediatrie printr-o scrisoare.

Mama bebelușului a ținut să le mulțumească medicilor de la spitalul de pediatrie printr-o scrisoare.

[Sursa foto: Captură ecran Observatorul Prahova]

”Copilul este în stare gravă, la Terapie Intensivă, detubat.

Suntem rezervați, la momentul de față, însă, cu privire la un prognostic. A ajuns la noi subnutrit, cu plăgi infectate și foarte murdar. Nu a fost  spălat de mamă niciodată. Starea de sănătate îi este atent monitorizată”, a precizat atunci managerul Spitalului de pediatrie, medicul Anca Miu.

Totuși, datorită eforturilor medicilor, copilul a fost salvat! El s-a însănătoșit și a luat în greutate, iar mama bebelușului a ținut să le mulțumească medicilor de la spitalul de pediatrie printr-o scrisoare.

Citește și: Bebeluș vândut la naștere, fără știrea mamei

”Sunt Roșu Nicoleta Luciana mama copilului pe care personalul Spitalului Petrolul l-a salvat. Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru miracolul pe care l-ați făcut, mi-ați salvat copilul. Pentru mine și pentru copilul meu o să  rămâneți toată viața niște îngeri păzitori. Sunteți niște oameni speciali, salvați vieți zilnic, nu am suficiente cuvinte pentru a vă mulțumi. Pentru mine sunteți niște eroi, vă mulțumesc din suflet pentru această minune, vă mulțumesc pentru viața copilului meu. Copilul meu, într-o lună și câteva zile cât a stat la dumneavoastră în spital s-a făcut bine. Am să vă mulțumesc și să vă respect toată viața. Sunteți îngeri pentru mine. Pentru secția ATI, spitalul de pediatrie Ploiești,m 16.06.2023”, au fost cuvintele scrise de mamă în scrisoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si