A adus pe lume un baietel perfect sanatos, insa in ziua in care se pregatea sa-si ia bebelusul acasa a aflat ca acesta fusese transferat la alt spital cu arsuri grave. Micutul fusese pur si simplu uitat intr-un incubator defect si scos din aparat aproape carbonizat pe partea stanga a corpului.

Asa arata Alex in urma cu sapte ani, dupa ce a fost ars in incubator
Asa arata Alex in urma cu sapte ani, dupa ce a fost ars in incubator

In noiembrie se implinesc sapte ani de la tragedie, iar cand se apropie ziua de nastere a lui Alex, parintii lui nici nu se pot bucura gandindu-se prin ce trauma au trecut si cat va mai avea de suferit baietelul lor. Pentru Alex chinurile nu se vor incheia niciodata, pentru ca tot timpul va trebui sa fie supus la diverse operatii.
manuta stanga a micutului are mereu nevoie de operatii
manuta stanga a micutului are mereu nevoie de operatii

A facut mai multe operatii pana acum, la mana si la cap, pentru ca astea sunt zonele unde a ramas cu probleme.  Alex creste si trebuie sa I se dea drumul si la piele. Vara asta, din fericire, nu a facut nicio operatie. Dar, la vara, ne-a spus domnul profesor ca trebuie sa faca la manuta, acolo trebuie facuta o alta grefa. Si la caput mergem periodic la controale. 

Cel putin pana la 18 ani tot trebuie operat periodic”, ne-a spus George Dragomir, tatal lui Alex.
Alex are acum 7 ani si e clasa pregatitoare. Pe obrajor se vede urma tragediei careia i-a supravietuit
Alex are acum 7 ani si e clasa pregatitoare. Pe obrajor se vede urma tragediei careia i-a supravietuit

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

George Dragomir si sotia sa si-au dorit mereu sa aiba o familie mare, cu multi copii. Insa, dupa tragedia lui Alex, parea ca familia este blestemata. Andreea a opierdut o sarcina in urma cu cativa ani. Acum insa e fericire mare in familia Dragomir. In urma cu patru luni, femeia a mai adus pe lume un baietel, perfect sanatos. “Nu ne-am mai dus la Bucuresti, ca am vazut ce s-a intamplat cand am mers la “pomul laudat”. A nascut aici, in Ploiesti. Totul a fost in regula”, ne-a povestit George Dragomir, care a precizat ca sotia sa a stat intr-un mare stres pana cand si-a adus baietelul acasa. Ii era frica sa nu se intample ceva, din nou, in maternitate.

Alex, alaturi de fratiorul sau, Darius
Alex, alaturi de fratiorul sau, Darius

“Pe cel de-al doilea baietel il cheama Darius Georgian. E un copil cuminte si sanatos, e grasut. Alex il iubeste tare mult, e mandru ca acum e fratior mai mare si toata ziua il pupa pe bebelus”, ne-a spus barbatul.

Cat priveste despagubirile primite dupa incheierea procesului cu asistenta medicala, care trebuia sa-l supravegheze pe bebelus, si cu maternitatea Bucur, George Dragomir pare ca nu mai are sperante ca le va primi vreodata. Judecatorii au decis ca parintii micutului Alexandru sa primeasca 200.000 de euro daune morale pentru trauma prin care au trecut, insa nu au primit decat 10.000

de euro, bani din asigurarea asistentei.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si