Close sidebar
Close sidebar

Bebelusul din Vaslui aruncat in foc de propria mama fusese nascut mort. Femeia a scapat de acuzatia de pruncucidere

Final de ancheta in cazul mamei din Oteleni care si-a aruncat la inceputul lunii martie nou-nascutul in foc. Anchetatorii au stabilit ca a fost vorba despre un avorton si nu un prunc viu.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ancheta a stabilit ca femeia in varsta de 35 de ani, mama a trei fete, a sufeit un avort spontan, si nu a adus pe lume un fat viu. Monica a scapat de acuzatia de pruncucidere.

Ea spune ca regreta enorm gestul sau si sufera ca lumea o vede ca pe o mama fara suflet si o judeca spru, scrie vremeanoua.
 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

“A fost cea mai mare greseala. Eu am spus ca nu va fi nimic, daca e doar o sarcina pierduta. Nu am stiut ca se va ajunge aici. Mi-a fost rau si a trebuit sa merg la Spital.

Daca era asa, eu l-as fi nascut si l-as fi crescut ca pe ceilalti trei”, spune Monica. Nu doar ea, dar si reprezentantii Primariei spun ca a dovedit în timp ca e o mama buna, are grija de cele trei fete ale sale si munceste pentru a le intretine. “Eu imi iubesc foarte mult fetele. Muncesc pentru ele cat pot. Venitul nostru sunt ajutorul social si alocatiile. Daca mai cresc fetele, ma voi angaja.
Asa, sunt prea mici.

Mi-a fost foarte frica in timpul anchetei sa nu imi ia cineva copiii. Foarte frica mi-a fost! Dar s-a vazut ca nu am omorat niciun copil, ci a fost vorba despre o sarcina pierduta. Cel mai mult, in toata aceasta perioada, m-au sustinut fetele mele. Ele stiu ce fel de mama sunt si au avut incredere in mine.

Lumea ma judeca si acum. M-a durut cand auzeam ca spun toti ca am aruncat in foc un copil viu, dar a trebuit sa trec peste asta. Am trei fete si trebuie sa am grija lor”, spune Monica. Una dintre fetele sale este eleva in clasa a X-a, la liceu, iar celelalte doua au una 4 ani si cealalta, 6 ani. 

Sursa foto: Vremea Noua

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI