Close sidebar
Close sidebar

Bebelusul mort gasit in tomberonul din Vaslui avea aproximativ o luna si este baiat, au anuntat autoritatile

Reprezentantii Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui au anuntat ca bebelusul gasit decedat, sambata dimineata, intr-un container de gunoi din municipiul Barlad are aproximativ o luna si este de sex masculin.


DISTRIBUIE
acest articol

Politistii au cerut sprijinul celor care ar putea oferi informatii despre familia nou-nascutului.

„Cadavrul a fost gasit intr-un sac menajer, bebelusul fiind infasurat cu o paturica inflorata de culoare roz si legat cu un cordon alb cu negru. Este vorba despre un nou-nascut de sex masculin, care masoara 53 de centimetri. Avand in vedere ca este vorba despre un bebelus in varsta de aproximativ o luna, probabil este cunoscuta disparitia sa, de aceea rugam sa apeleze la numarul de urgenta 112 orice persoana care au cunostinta despre disparitia unui nou-nascut. in continuare, sunt efectuate cercetari pentru identificarea familiei si pentru stabilirea circumstantelor in care cadavrul a ajuns in containerul de gunoi”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui, Loredana David, potrivit Agerpres.

Cadavrul unui nou-nascut a fost gasit, sambata dimineata, aruncat intr-un container de gunoi din municipiul Barlad. Sesizarea la numarul de urgenta 112 a fost facuta, in jurul orei 5.30, de un barbat care cel mai probabil cauta prin gunoaie si care a anuntat faptul ca a gasit intr-un sac menajer cadavrul unui nou-nascut, care era invelit intr-o paturica.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Sursa: Agerpres

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI