Close sidebar
Close sidebar

Becali a mandatat-o pe Anamaria Prodan sa cumpere clubul Concordia Chiajna! Imagini exclusive de la negocierile secrete de ieri dimineata!

In mare scandal cu generalii de la Armata, Gigi Becali este decis sa achizitioneze un alt club de fotbal din prima liga! Ieri, latifundiarul a mandatat-o pe Anamaria Prodan sa cumpere echipa, iar ea s-a dus sa negocieze deja un pret bun pentru ambele parti!

Cornelia Ionescu,


DISTRIBUIE
acest articol

Procesul pe care il are cu Armata l-a determinat pe Becali sa se reorienteze catre alta echipa din Liga1! Daca, initial, omul de afaceri dorea sa nu ramana descoperit prin pierderea Stelei si sa cumpere imediat pe Metaloglobus, la inceputul saptamanii, situatia s-a schimbat radical!

Ana s-a prezentat ieri la negocieri Gigi a anuntat ca a avut o discutie preliminara cu primarul Chiajnei pentru preluarea Concordiei, iar marti a trecut la actiunea concreta! Latifundiarul a mandatat-o pe Anamaria Prodan sa mearga la discutii concrete pentru achizitionarea pachetului majoritar al echipei aflate actualmente pe locul 12 in prima divizie.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Paparazzii au imortalizat-o, ieri, pe cunoscuta impresara exact in momentul in care ea a ajuns la negocieri! Pe un viscol teribil, la orele 10.30 dimineata, imbracata ca o adevarata femeie de afaceri, in haina de blana si cizme cu toc inalt, sotia lui Reghe s-a prezentat  in fata clubului ilfovean decisa sa definitiveze tranzactia.

Imediat ce a ajuns la fata locului, toti colaboratorii Anei de pe vremea cand ea conducea clubul au luat-o in brate inca de la intrarea la birouri.
De la soferul autocarului pana la magazioner, oamenii au fost foarte fericiti sa o revada si sa isi exprime bucuria ca se va vinde echipa lui Becali, iar ea este cea care discuta termenii.

Dupa trei ore de stat la discutii, Prodanca a iesit de la discutii cu primarul Chiajnei multumita, semn clar ca, in cel mai scurt timp, se va ajunge la o intelegere foarte buna pentru toate partile implicate in business-ul fotbalistic.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI