Foarte multe persoane din lumea teatrului au avut numai cuvinte de lauda la adresa unui "geniu" sau "zeu" al teatrului, asa cum l-au numit oamenii, dar pe langa aceste persoane s-a numarat si Gigi Becali.

Latifundiarul din Pipera si-a adus aminte astazi de un episod frumos pe care l-a trait alaturi de marele maestru al teatrului romanesc. "L-am luat cu mine in masina cand ma intorceam la Bucuresti de la un meci de la Bacau al Stelei.
Am vorbit tot drumul si atunci mi-a zis asa 'Ma intrebam despre tine, omul asta de langa mine, daca oare te merita poporul asta?'. Va dati seama, el se intreba daca poporul roman ma merita pe mine. Mi-am dat sema ca ma merita pentru ca poporul ma iubeste. Zic asta si vreau sa imi iertati trufia. Atunci avea 92 de ani si ma intrebam cum poate sa spuna un om cu o asemenea valoare ca a lui asa ceva despre mine. Va spun cu mana pe inima ca sufletul lui va merge in Rai. N-am spus asta cu asa certitudine despre nimeni pana acum. Beligan se va mantui si va ajunge in Rai."
, a declarat Gigi Becali RomaniaTV.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si