"Singurul jucator de care pot sa vorbesc la ora asta este Nemec. E adevarat, mai este un jucator pe care as putea sa-l negociez la ora asta, sa dau banii si sa-l las acolo. Este Baluta, fundasul central. Nu Cicaldau. Este sigurul jucator pe care as da banii si sal las acolo. V-ati dat seama din discursul meu (n.r.- ca are o intelegere cu Dinamo pentru Nemec).

Ca nu fac de capul meu", a declarat Becali, la Digi Sport.

Omul de afaceri a lansat noi critici la adresa atacantului Denis Alibec, pe care l-a amenintat ca va sta in tribune "daca nu se va astampara si daca nu va fi vandut la iarna". Totusi, Becali spue ca Alibec este trei clase peste Harlem Gnohere ca valoare.

Citeste si: Un copil din Constanta l-a invitat pe Hagi la ziua sa. Cum a reactionat "Regele"

"Nu sta Steaua nici dupa Gnohere, nici dupa Alibec. Steaua il ia pe Nemec si daca Nemec merita sa joace, joaca Nemec si rup banca si Alibec si Gnohere, amandoi. daca vine Nemec, stiti cat rupe Alibec banca? O sa rupa banca, o sa-l vedeti si prin tribuna. Nu ma intereseaza nicio cota, Steaua nu sta dupa cote si dupa bani si dupa Alibec. Sa nu creada Albec ca sta Steaua dupa el sau ca stau eu, Becali, dupa el.

Eu fac toate lucrurile astea spre binele lui, ca sa nu-l distrug. Daca voi lua hotararea asta si daca nu se va astampara si daca nu va fi vandut la iarna... Cand voi lua o hotarare il veti vedea numai si numai in tribuna. ii fac in tribuna un loc si scriu pe el Alibec. Cine are urechi sa auda. Cine intelege, intelege, daca nu, vai de capul lui! Ba, baga-ti mintile in cap, ca te distruge Becali, pana la urma! Vai de capul tau! Ca aici nu esti la tine, la Mangalia.
Dar sa vorbim si cele bune, nu poti sa-l compari ca valoare pe Alibec, e trei clase peste Gnohere. Obraznicia lui ma deranjeaza, dar ca valoare nu poti sa-l compari pe Alibec cu Gnohere
", a afirmat Becali.

El o vede pe CSU Craiova principala contracandidata la titlu a echipei FCSB, fiind de parere ca formatia CFR Cluj, actualul lider al Ligii I, va termina campionatul pe locul al treilea.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

"Meciul cu Craiova este mai important decat cel cu Beer Sheva. pentru ca in opinia mea Craiova va veni pe 2, CFR va fi pe 3. Craiova se bate la titlu. Este un concurent la titlu si noi trebuie sa castigam cu Craiova. Cu Beer Sheva nu e o problema", a spus el.

Becali nu va merge sa urmareasca din tribune meciul CSU- FCSB, chiar daca aceasta intalnire se va disputa pe noul stadion al oltenilor: "Eu prefer sa ma fac o ora de rugaciune, decat sa ma obosesc 7-8 ore pe drum. E mai folositor echipei. Nu este important sa ma distrez eu, important e sa fie folositor echipei. Rugaciunea mea e mai importanta decat mersul pe drum."

Gigi Becali spune ca Gino Iorgulescu miza inaintea alegerilor pentru presedintia LPF pe zece voturi. Iorgulescu a castigat in cele din urma cu 13-1, in fata contracandidatului sau, presedintele ACS Poli Timisoara, Sorin Dragoi.

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: După două ierni călduroase, Europa trebuie să se pregătească pentru temperaturi scăzute. Cum ar putea La Nina să crească prețurile- antena3.ro

"Gino avea zece propuneri scrise. Daca il propui cu o hartie scrisa, n-ai cum sa nu-l votezi. Mi-a spus Gino ca e sigur de zece. Gino e un om care are o situatie buna, are bani. Gino este acolo pentru ca ii place fotbalul si vrea sa faca ceva pentru fotbal. Nu se gandeste la niciun fel de smecherii", a afirmat Becali.

Finatatorul FCSB a povestit o intamplare din tinerete cu Gino Iorgulescu:" Acum 40 de ani, el a fost pe la generali, pe la colonei, pe la sefi de politie pentru mine, pentru carnete luate, alea, alea. O data i-am luat si casa si masina si cand a venit acasa nu a putut sa intre si s-a dus sa doarma pe la prieteni. I-am luat masina de la Snagov, el era beat, am plecat cu masina, m-am dus acasa la el, am inchis si cand a venit acasa nu i-am deschis usa. Dupa aia a dat un telefon si a dormit pe la niste prieteni. Fiecare om e in felul lui, Gino nu poate fi mai vocal, nu poti sa-i ceri lui Gino sa fie mai vocal, cum nu poti sa-mi ceri mie sa inchid gura."
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si