Centrul recreativ din Beclean a fost deschis anul trecut în luna decembrie. Primăria a lucrat la proiectul uriaș realizat exclusiv cu ajutorul fondurilor europene, iar astăzi micuța stațiune turistică s-a dezvoltat cu o nouă atracție. Clădirea destinată relaxării și distracției în interior se află chiar lângă ștrandul care atrage zeci de mii de turiști în fiecare sezon.

Citește și: VIDEO- Au fost uitați în roata panoramică. Turiștii au fost filmați și au ajuns celebri pe rețelele sociale

Aurel Oprea, șef serviciu: „Turiștii pot beneficia de mai multe facilități, printre care piscine cu apă dulce încălzită, piscină cu apă sărată, avem săli de relaxare, săli de termorelaxare, săli de fitness, de gimnastică, chiar și o sală de bowling.”

Piscinele încălzite sunt atracțiile principale pentru cei care vin să se relaxeze

Zona de piscine, saunele și camerele saline sunt însă adevăratele atracții pentru turiștii care vin aici să se relaxeze. Cei mai mulți oaspeți își rezervă locurile în weekend, însă oamenii care locuiesc în apropiere aleg să vină la câteva momente de răsfăț chiar și în timpul săptămânii.

Citește și: VIDEO- Mai bine la spa decât pe plajă. Clienții aleg hotelurile cu piscine încălzite și centre de spa

„E frumos și bine, ne simțin foarte bine, apa e bună, călduță.”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„Au făcut o investiție foarte frumoasă pentru zona noastră și așa trage și turiștii. Mulți vin din alte zone pentru că sunt foarte mulțumiți că e foarte frumos aici.

Și noi avem nepoți, avem copii. Ce vă place cel mai mult? Apa, priveliștea e foarte frumoasă, zona.”

Aurel Oprea, șef serviciu: „Este foarte important, ținând cont de istoricul stațiunii, cu acest centru putem continua turismul pe tot parcursul anului.”

Intrarea la centrul spa costă 60 de lei pe zi pentru adulți și 30 de lei pentru copii. Există însă și abonamente de 400 de lei pentru cei care își doresc mai multe vizite. În privința cazărilor există o mulțime de oferte. Lângă centrul recreativ se află câteva cabane care se pot închiria pe o perioadă mai îndelungată, satul de vacanță este plin de căsuțe cochete în care se pot caza două persoane, iar de curând au fost inaugurate și noile spații destinate clienților mai pretențioși.

S ilvia Cseh, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Turiștii care doresc să se cazeze chiar în inima stațiunii pot opta pentru o astfel de cameră extrem de spațioase și moderne după cum puteți vedea, iar prețurile pe noapte pornesc de la 200 de lei.”, transmite Silvia Cseh, corespondent Kanal D.

Pe lângă relaxarea din stațiune, turiștii pot explora și împrejurimile și să viziteze orașul Beclean, iar transportul se face cu autobuzele electrice care circulă zilnic între oraș și stațiune.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si