Cross, care a murit în Viena (Austria), încheiase recent filmările pentru filmul horror „The Devil's Light”, iar anul acesta va putea fi văzut în rol principal în drama romantică „Last Letter From Your Lover”.

Născut Harry Bernard Cross, în Londra, într-o familie catolică, el a urmat cursurile Royal Academy of Dramatic Arts (Rada). După câteva roluri în teatru, a debutat în film în 1977, cu un rol secundar în „A Bridge Too Far”, în care au jucat Sean Connery şi Michael Caine.

Doliu în lumea filmelor. A murit legendarul actor

În acelaşi an a devenit membru al Royal Shakespeare Company, înainte de a deveni cunoscut pentru rolul Billy Flynn din versiunea din 1978 a spectacolului „Chicago”.

ben cross a murit
ben cross a murit

Citeste si: Încă o țară reimpune izolarea după ce a crescut numărul de cazuri de infecţii cu Covid-19

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citeste si: Prognoza METEO. Cum va fi vremea până la finalul săptămânii. Meteorologii anunță fenomene extreme

Citeste si: Drama interlopului ucis! Nepotul lui Emi Pian, abia născut, nu-și va mai vedea bunicul! Șeful Duduienilor sărbătorea venirea pe lume a băiețelului când a fost omorât

A obţinut rolul principal în „Chariots Of Fire” (1981), regizat de Hugh Hudson, lungmetraj premiat cu patru trofee Oscar, inclusiv desemnat cel mai bun film.

Cross a jucat rolul atletului Harold Abrahams în filmul bazat pe povestea adevărată a doi alergători britanici la Jocurile Olimpice din 1924.

Citeste si: VIDEO- Prietenii milionarului mort rup tăcerea. Declarații în exclusivitate

El a mai jucat, între altele, în „First Knight” (1995), „Nuremberg: Nazis on Trial” (2006), „Star Trek” (2009) şi „Banshee” (2013).


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si