Conform fostului impresar al artistului, starea de sănătate a lui Benone Sinulescu a început să se deterioreze în urmă cu un an, însă din cauza pandemiei de COVID-19 a rămas izolat și fără acces la medicul specialist, astfel situația s-a agravat.

Artistul, Benone Sinulescu a fost găsit căzut în casă, inconștient.

„Cu toate acestea, Benone Sinulescu nu a ajuns la spitalul de urgență, ci în clinica de îngrijiri paleative din apropierea Aradului, o clinică ce nu are condițiile necesare unei evaluări medicale adecvate pentru starea lui medicală din acest moment

(RMN sau Electroencefalogramă) și unde se așteaptă „momentul de final” al artistului. O sursă din cadrul clinicii a spus că moartea lui Benone Sinulescu poate interveni oricând în următoarele zile,” a afirma Ionuț Pavel pentru TVR.

Benone Sinulescu urmează să fie transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad, pentru că are nişte complicaţii care nu pot fi tratate la centrul de îngrijiri paliative, conform Antena 3.

Citeste si: O turistă a decedat, în urma unui stop cardio-respirator la Bâlea Lac. Cum s-a întâmplat totul?

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Conform suselor impresarului, joi, Benone Sinulescu „a căzut în casă” și, „în loc să ajungă la un spital de urgență, a ajuns la clinica de îngrijiri paleative”.

Impresarul a fost întrebat despre cine nu ar vrea ca Benone Sinulescu să ajungă la o unitate sanitară de specialitate, iar  Ionuț Pavel a replicat că „nu vreau să acuz pe nimeni... Noi am ținut secret pentru că era vorba de imaginea artistului, dar acum e vorba de viața lui.

Poate cineva îl va ajuta. Este un om mult prea mare pentru neamul acesta! Poate reușim și noi să facem o minune pentru el!”.

Citeste si: Harta vaccinării anti-COVID. Top 10 localități din România cu cele mai multe persoane imunizate

„Nu putem să renunțăm la el și să așteptăm să moară! Este o atitudine medievală!”, a mai adăugat impresarul artistului. 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si