Close sidebar
Close sidebar

Benone Sinulescu, ingenuncheat de durere! "A murit azi-noapte. Ma doare sufletul ... "

Artista de muzica populara Natalia Gliga a murit la 77 de ani, iar colegul acesteia de scena, Benone Sinulescu, a facut dezvaluiri emotionante la tv.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Era un om absolut deosebit, o cantareata sensibila care nu a vrut sa iasa in prim plan, dar ea oricum era de mult in prim plan. Era o persoana corecta, punctuala si se comporta foarte frumos. A avut grija cum sa arate bine si cum sa cante pe scena. Era o fiinta citita, vesnic avea o carte la ea. Am o durere uriasa. Am vorbit cu sotul ei si nici nu putea sa vorbeasca. A murit azi-noapte. Ma doare sufletul cand vad ca toti pierim unul cate unul!”, a declarat Benone Sinulescu in cadrul unei emsiuni, la RomaniaTV.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Benone Sinulescu a declarat ca sotul artistei ar fi gasit-o fara suflare, in timpul noptii, in dormitor.

Natalia Gliga face parte din categoria interpretilor grei ai „Generatiei de Aur a Folclorului Romanesc”, care in cei 34 de ani de cariera a cantat pentru circa 200 de presedinti de state si personalitati.

De-a lungul anilor solista a cantat in turnee in Franta, Germania, Austria, Bulgaria si Elvetia. Azi Natalia Gliga este membra a Uniunii Compozitorilor din Romania si a Uniunii Interpretilor din Romania, are sapte discuri si zeci de inregistrari la radio si televiziune, conform musicartist.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI