Continuă tragediile pe șoselele din România. Statisticile sunt îngrozitoare, iar familiile îndoliate sunt îngenuncheate de durere.

An de an numărul celor care-i pierd pe cei dragi în accidente rutiere crește alarmant. Una dintre familiile distruse pe viață este și cea a lui Beniamin Mirăuță. Tânărul, cunoscut de prieteni drept Beny, a murit subit la doar 29 de ani, în Berceni.

Citește și: VIDEO Un tânăr afacerist din Argeș a murit după ce s-a răsturnat cu ATV-ul. Bărbatul era însoțit de soție și de unul dintre copii, care au supraviețuit ca prin minune

accident Berceni

Imagini de la locul tragediei

[Sursa foto: Wowbiz ]

Familia îl plânge și acum pe Beny 

Conform WOWbiz, el și fratele său se întorceau de la sora lor, din comuna Berceni, când o tragedie fără margini a avut loc.

În localitate, deși viteaza este de 50km/h, un tânăr șofer de doar 19 ani care circula cu peste 100 km/h, pe contrasens, i-a luat viața lui Beny.

Victima conducea regulamentar un motor, iar în spatele său, fratele se afla în mașină, când, la un moment dat, un alt autoturism l-a izbit frontal pe Beny și s-a oprit în mașina din spatele acestuia, a fratelui.

Impactul a fost atât de puternic, încât motocicleta s-a transformat într-un morman de fiare, iar Beny nu a mai avut nicio șansă la viață.

Fratele său, însă, a supraviețuit, dar a rămas marcat pe viață de cele întâmplate.

"Un an de când am primit cel mai dureros apel: «Beny a murit! A murit» Cuvintele încă sună ireal. Pentru alții, o statistică, pentru noi, o lipsă imensă, o rană deschisă în suflet cu care trebuie să învățăm să trăim de acum încolo.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure pe care blonda le-a făcut despre tatăl fetiței sale! Ce s-a întâmplat în curtea școlii spune totul despre relația lor- wowbiz.ro

Citeste si: O fată de 17 ani a sunat disperată la 112, apoi apelul s-a închis. Ce au aflat polițiștii, după ce au găsit-o într-o casă răvășită- antena3.ro

Un an de zile am oscilat între negare și o durere sufocantă. Dorul de tine este nesfârșit, doar credința în Dumnezeu ne mângâie în suferință și ne dă putere.

Ne lipsești enorm, ne lipsește bunătatea ta, râsul tău, optimismul tău nelimitat. Tot ceea ce erai ne lipsește. Pașii tăi nu mai răsună în casa noastră, copiii nu mai strigă bucuroși: «A venit Beny!». Ochii noștri nu te mai văd, urechile nu-ți mai aud glasul. Doare”, este o parte din mesajul sfâșietor transmis de familia lui Beny pe rețelele de socializare, în ziua în care s-a împlinit un an de la tragedie.

Citește și: Ei sunt polițiștii care au murit în accidentul din Târgu Lăpuș! Rareș și Bogdan au pierit pe loc, în fiarele mașinii. Alexandra, colega tinerilor, a supraviețuit ca prin miracol

accident Berceni

Locul tragediei 

[Sursa foto: Wowbiz ]

În aceeași postare, familia îndoliată povestește cum moartea lui Beny a venit ca un fulger, exact când tânărul venise în țară, în concediu, din Germania.

Acolo unde condusese cu precauție mult timp motocicleta pe care se afla în noaptea fatidică când a murit exact așa cum, parcă, prevestea de mult timp.

El fiind cel care spunea mereu că doar cei nevinovați mor pe șosele și că nu înțelege graba și iresponsabilitatea șoferilor.

În acest sens, plini de durere și revoltați, cei care-l iubesc necondiționat pe Beny trag acum, la un an de la tragedie, un semnal de alarmă.

Își doresc că numărul morților din accidente de mașină să scadă, să se implementeze legi mai dure pentru cei vinovați și să se ia măsuri drastice pe șosele, astfel încât numărul celor care circulă cu viteză și la limita inconștienței să scadă.

”Te revoltai adesea de accidentele din România și nu înțelegeai neglijența și graba oamenilor în trafic. Spuneai că într-un accident, adesea, cei nevinovați sunt cei care plătesc. Și așa s-a întâmplat cu tine. Nu știai... Dar ai luat în calcul oare?

Citeste si: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”- kfetele.ro

Citeste si: Întrebarea periculoasă la care Oana Niculescu Mizil nu a ezitat să răspundă: "Cât timp a rezistat fără amor?"- radioimpuls.ro

Citeste si: Un bărbat aflat într-un bar s-a dus la toaletă și nu s-a mai întors. Familia lui a aflat abia după 57 de ani ce s-a întâmplat cu el- antena3.ro

Ai așteptat atât de mult concediul, atâtea planuri si gânduri, bucuria că ii vei revedea pe cei dragi... Însa că va dura doar trei zile, asta nu ai știut...

Noi ne vom revedea, știm asta, dar aici, pe Pământ, ne simțim atât de goi.

Vrem ca această tragedie să fie un semnal de alarmă. Beny a murit din cauza incompetenței și a nepăsării. Știm că sună clișeic, dar viteza ucide!

Rămâne un gol imens și o familie marcată pentru totdeauna. Beny nu este singurul, zilnic se întâmplă accidente stupide din cauza vitezei și a inconștienței.

Câte vieți trebuie să se piardă pentru ca legile să se schimbe? Dacă ar fi existat mai multe radare, mai multe echipaje de poliție sau dacă șoferii ar fi conștienți de riscuri, poate tragedia ar fi putut fi evitată.

Avem nevoie de legi mai aspre, de amenzi usturătoare și de suspendarea permisului pentru cei care încalcă regulile de circulație. Cu dor, familia îndurerată", se mai arată în mesajul din online.

accident Berceni

Locul tragediei 

[Sursa foto: Wowbiz ]


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si