Dezmat, dar si voie buna, asta au lasat in urma sutele de suporteri ai echipei de fotbal Manchester City, care au facut noapte alba in cluburile din Centrul Vechi. Berea a curs in valuri, pentru ca britanicii nu se multumesc cu un pahar, doua.

Au cantat, au dansat si au devenit cei mai mari fani ai Romaniei.

Si, pentru ca o vorba din batrani spune "cui pe cui se scoate", fanii "cetatenilor", asa cum sunt porecliti jucatorii lui Manchester City, au luat-o astazi de la capat.

Pe la orele pranzului jumatate din centrul Capitalei era imbracat in albastru. Fanii lui City n-au pierdut timpul admirand sau vizitand obiective turistice, s-au oprit acolo unde berea a fost mai rece.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

"De cate beri e nevoie pentru a fi gata de meci? Vreo 20. 20 sunt destule. Nu conteaza cate, mai bagam niste bani in economie."

Doua terase mai departe, o alta gasca de suporteri si-a instalat o adevarata baza de bannere, steaguri si postere.

Ca britanicii au venit ca-ntr-o vacanta in Romania e clar din momentul in care ii intrebi de jucatorii Stelei.

De fapt, care jucatori?

"Ce jucator de la Steaua cunoasteti? Pai… presedintele parca abia a iesit din puscarie, nu? Nu, nu stim niciunul. Anul trecut. Ah, anul trecut a iesit? Dumitrescu? Stim doar jucatorii din trecut."

Dar, in mod evident, exista un detaliu pe care niciunul dintre ei nu l-a putut ignora. "Romancele sunt foarte atractive!"

Suporterii au fost avertizati de reprezentantii ambasadei Marii Britanii ca in Romania se fura mult din buzunare si ca ar putea fi tepuiti de taximetristi. Ei nu par, insa, interesati decat de distractie si de meciul care va incepe la orele 21:45. Oricum, cei mai castigati ies carciumarii, care abia vor avea timp sa-si refaca stocurile de bere. Joi vin fanii lui West Ham, echipa care va juca impotriva celor de la Astra Giurgiu.


Abonează-te pe


TAGURI
Sport
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si