Bernadette Laszlo a mărturisit că a fost bătută de Philip Albu. „Am primit foarte multe mesaje dacă este adevărat că m-a agresat fostul meu iubit în Centru Vechi...Da, este adevărat! Nu vreau să vorbesc despre acest subiect, pentru că nu mă simt bine vorbind despre acest subiect. Au fost momente foarte grele din viața mea și nu vreau să se mai repete. Deci, vă rog din suflet să lăsați acest subiect deoparte pentru că dăunează grav sănătății mele.

Nu este ok. Vă mulțumesc din suflet, sper să mă înțelegeți. Să nu vă supărați pe mine! Este un șoc puternic! Tot ce vreau să vă spun este să aveți grijă de voi! Vă pup!”, a zis Berna.

Citeste si: Scandal la Puterea Dragostei. Conflicte aprinse între Codruț și un cuplu din casa iubirii în gala de azi

Focoasa blondină a anunțat că a trecut prin clipe de coșmar. „Am fost și invitată în platou la Acces Direct pentru a dezbate acest subiect, dar nu-mi doresc acest lucru. Este un subiect foarte greu și foarte nasol pentru mine, nu mai pot să vorbesc. Mă bucur că mă înțelegeți și că sunteți lângă mine!”, a adăugat Bernadette. Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D a zis că a fost trasă de păr și umilită în Centrul Vechi al Capitalei.

Citeste si: Plușica de la "Puterea Dragostei" s-a angajat la bancă. "Iubitul mă strigă prin casă 'doamna bancheriță'"

Berna și Philip de la „Puterea Dragostei” s-au despărțit

Berna și Philip de la „Puterea Dragostei” au format unul dintre cele mai iubite cupluri din casa dragostei. Cei doi au ales să se despartă, deși au planificat nunta și aveau planuri mari de viitor.

Berna și Philip locuiau împreună acasă la tânăr, într-un apartament din București.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

berna de la puterea dragostei bătută de philip
Bernadette Laszlo de la Puterea Dragostei a fost bătută de Philip.[Sursa foto: Instagram]

Berna de la „Puterea Dragostei” s-a întâlnit întâmplător cu bărbatul în Centrul Vechi. Se pare că acesta ar fi tras-o de păr și ar fi agresat-o de față cu toată lumea. Blondina s-a speriat atât de tare, încât s-a gândit să apeleze la ajutorul Poliției pentru a cere ordin de protecție.

Citeste si: Ella de la „Puterea Dragostei”, declarații inedite: „Mi-a zis că umblu cu iubitul ei!”

Bernadette a mărturisit că trece prin clipe de coșmar.

Citeste si: Alexandra își îndreaptă armele către Aya la Puterea Dragostei: "Aici ai stat cu el, acasă l-ai fugărit!"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si