Berna și Radu s-au despărțit. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei este din nou singură, după o relație care a durat mai bine de opt luni. În luna iubirii, blondina a ales să se despartă de Radu, din cauza geloziei.

Bernadett a fost prezentă la deschiderea oficială a salonului de înfrumusețare al creatoarei de modă Soniei Trifan și stilistei Nicoletei Chertif, din zona Floreasca, ”Soniko Beauty”.

Berna de la Puterea Dragostei și iubitul ei, Radu, și-au spus adio. Care este motivul despărțirii dintre cei doi? Dezvăluiri în premieră făcute de fosta concurentă despre relația cu Radu.
Berna de la Puterea Dragostei și iubitul ei, Radu, și-au spus adio. Care este motivul despărțirii dintre cei doi? Dezvăluiri în premieră făcute de fosta concurentă despre relația cu Radu.

Citeste si: Mădălina și George, foștii concurenți de la ,,Puterea Dragostei'', au făcut anunțul despre nuntă

În cadrul acestui evenimet, Berna a făcut dezvăluiri în exclusivitate pentru WOWbiz.ro. Blondina a spus de ce Radu nu se afla lângă ea în acel moment:,, Nu mai suntem împreună, totul s-a terminat în urmă cu patru zile. De data aceasta e definitiv! Prea multă gelozie, e mai bine așa pentru amândoi! Am obosit, vreau să fiu singură”,    a mărturisit Berna, care participa  la eveniment în calitate de model.

Cum s-au cunoscut Berna și Radu

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei l-a cunoscut pe Radu, un tânăr afacerist în vârstă de 22 de ani, după despărțirea de cel care i-a fost logodnic, Philip Albu.

Berna și Philip au avut parte de o separare cu mare scandal, anul trecut.

După acel episod nefericit, Berna își găsise liniștea în brațele lui Radu, relație pe care a ținut-o ferită de ochii lumii, timp de ceva vreme. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei și-a făcut publică povestea de iubire cu Radu, abia după ceva timp, de când îl cunoscuse pe acesta. Cei doi foști iubiți au fost prezenți, în emisiunea Teo Show, în urmă cu ceva vreme, unde au vorbit despre cum s-au cunoscut. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Bucovina, un ținut de poveste

,, Eu l-am căutat. O întrebasem pe o prietenă foarte bună de băieți din București, dar cuminți, că nu mai voiam vagabonți. Și mi-a spus de el, l-am căutat eu pe Instagram și i-am dat eu follow și el mi-a scris imediat” ,   a declarat Berna, la Teo Show.

Berna de la Puterea Dragostei și iubitul ei, Radu, și-au spus adio. Care este motivul despărțirii dintre cei doi? Dezvăluiri în premieră făcute de fosta concurentă despre relația cu Radu.

Citeste si: Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Satul cu un locuitor

Berna avea să dea și mai multe detalii legate de primii pași în relație: ,,Eu deja eram informată, mă uitasem la pozele lui, așteptam să îmi dea mesaj. Chiar mă întrebam dacă avea să îmi scrie, eram în dubii. Mi-a plăcut foarte mult de el și nu mi se întâmplă acest lucru foarte des, sunt foarte selectivă. Și am mai vorbit și cu alți băieți cât am fost singură, dar nu m-a atras nimeni așa cum m-a atras el, am avut o conexiune 

a povestit Berna, la vremea respectivă, în timp ce Radu era și el îndrăgostit.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

,,Mi-a luat ceva să ajung la sufletul ei. Vorbe frumoase, m-am comportat frumos, cum o să mă comport mereu cu orice fată, e normal. Cu orice fată trebuie să te porți frumos ca bărbat. Am dus-o și acasă la părinți, au zis că e o fată frumoasă”,    a povestit și Radu în cadrul aceleași emisiuni.

Berna: ,,Vreau să fiu liberă deocamdată”

Din păcate, relația nu avea să fie una numai de lapte și miere pentru Berna, căci, la un moment dat, după câteva declarații publice nevinovate date de blondină despre Philip, fostul iubit, Radu a preferat să renunțe la tot. Nu pentru mult timp, căci sentimentele pentru Berna erau, la acea vreme, puternice. Din acest motiv, Radu i-a mai acordat o șansă. Cei doi au plecat într-o vacanță frumoasă, au petrecut Sărbătorile, ca niște îndrăgostiți adevărați, iar toate indiciile duceau la o…logodnă.

Citeste si: Toni Grecu, invitat duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Însă, ce să vezi…nu a fost să fie nimic de genul acesta! Berna avea să fie ea cea care să renunțe de data aceasta, chiar cu o săptămână înainte de Valentine’s Day! ,, E prea multă gelozie, vreau să fiu liberă deocamdată, sunt tânără și vreau să mă bucur de viață! E un baiat bun, dar eu simt altceva acum”,    a declarat fosta concurentă de la Puterea Dragostei, pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Vestea cu care Andra Volos și-a întristat fanii: „Mă mut din România”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si