Close sidebar
Close sidebar

Berna și-a găsit sufletul pereche. Cine este fotbalistul cu care își împarte viața?

Berna este mai îndrăgostită ca niciodată. Frumoasa blondină și-a găsit marea iubire la Brașov în persoana unui fotbalist, pentru care a lăsat Capitala și toți prietenii. Noi le-am făcut o vizită și iată ce ne-au declarat.

Redactia Stirile Kanal D,

Berna și-a găsit sufletul pereche.mp4

DISTRIBUIE
acest articol

Berna și-a urmat inima și s-a mutat la Brașov. Nu i-a fost deloc ușor să părăsească capitala și prietenii dar dragostea a învins. Blonda in varsta de 25 de ani este foarte indragostita de Vadim, un tânăr fotbalist.

Blondina, s-a mutat în Brașov doar de câteva luni, dar s-a acomodat repede. Are deja anumite locuri pe care le frecventează împreună cu iubitul. Tânărul Vadim o răsfață cu preparate delicioase la micul dejun într-o vilă somptuoasă.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Berna și Vadim adoră călătoriile așa că au petrecut primele sărbători împreună în străinătate. Au vrut ca noul an să-i prindă pe meleaguri străine, pentru a călători mai mult în 2023. Așa că au petrecut doua săptămani în Franța și Marea Britanie, de unde s-au întors cu multe amintiri frumoase.

Stirea "Berna și-a găsit sufletul pereche" difuzata in cadrul Stirilor KANAL D din 26 01 2023

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI