Berna și Ligi se războiesc. Conflict în casa „Puterea Dragostei” între Berna și Ligi. Fetele se războiesc din nou. „Eu care nu vorbesc ca ei, uneori le-am zis la sfert cât îmi zic ei. Părinții mei m-au avertizat să nu mă cobor la nivelul lor că nu le aduc cinste. Ei nu țin cont de ce le spun părinții lor. Nu sunt capabili să-și respecte nici părinții, dar colectivul.

Sunt niște bestii crescute în laborator!” a spus Ligi de la „Puterea Dragostei” despre Berna și Philip.

berna și ligi război

 Berna și Ligi se războiesc. Renat a sărit în apărarea Ligiei și o susține în scandalul iscat. Berna a intervenit și a zis că îi ia apărarea doar pentru că nu formează un cuplu cu nimeni.

 Berna și Ligi se războiesc. Citeste si: El este fratele Andrei Volos de la „Puterea Dragostei”. Imagini fabuloase cu băiatul

 Berna și Ligi se războiesc. Citeste si: Şoc la Puterea Dragostei! Bianca a arătat inelul

 Berna și Ligi se războiesc. Citeste si: Bogdan Mocanu de la Puterea dragostei, fotografie bombă din trecutul său

 Berna și Ligi se războiesc.

„Un bărbat știe ce e frumos, Renat! Asta înseamnă să fii bărbat, la 22 de ani ești un gentlemen, știi ce să apreciezi. Alții la vârsta ta sunt vai de mama lor.” a declarat Ligi de la „Puterea Dragostei”.

Conflict în casa „Puterea Dragostei”. Berna și Ligi se războiesc: „Dacă te demachiez pot să fac un film cu tine!”

berna și ligi război

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 Berna și Ligi se războiesc. „N-ai cum să apreciezi o femeie din plastic! Frumusețe operată nu, frumusețe naturală să apreciezi. O să cadă plasticul. Găuri...ai patru găuri...îți curge acidul din față!” a adăugat Berna de la „Puterea Dragostei”.

 Berna și Ligi se războiesc. „Minte îngustă...unde vezi tu găuri? Am un ten impecabil...și la televizor.” a replicat Ligi.

 Berna și Ligi se războiesc. „Dacă te demachiez pot să fac un film cu tine! Mumia!!! O să iau premiu Oscar.” a zis Berna.

 Berna și Ligi se războiesc. Ligi de la „Puterea Dragostei”: „Stai liniștită, sunt frumoasă și nemachiată! Nu îți fă griji.”

 Berna și Ligi se războiesc.

Philip de la „Puterea Dragostei” a menționat că el provoacă toate fetele din casă să vină într-o zi nemachiate.

 Berna și Ligi se războiesc. „E adevărat că nu ai sprâncene? Recunoaște! Ți le fac eu cu marker-ul.” i-a spus Philip Ligiei de la „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

berna și ligi război

 Berna și Ligi se războiesc. Ligi de la „Puterea Dragostei” a menționat că le va da bani ca Berna să-și opereze nasul de „porcușor” și că diagnosticul lor este întârziere mintală și „cap pătrat”.

 Berna și Ligi se războiesc. Berna de la „Puterea Dragostei”: „Păpușa Chuky! Îți cade nasul în gură! Eșuat-o. Ești obsedată de Barbie!”.

 Berna și Ligi se războiesc. Citeste si: Livian, disperat după ce Bianca și-a pus acid hialuronic în buze: "Bibișori, dacă sunteți pe aici..."

 Berna și Ligi se războiesc. În prezent, Berna și Philip de la „Puterea Dragostei” formează un cuplu. Cei doi se războiesc încontinuu cu fosta iubită a lui Philip și anume Ligi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si