Tânărul Sibley, în vârstă de 28 de ani, dansa în timp ce el și prietenii săi făceau plinul la o benzinărie, când niște bărbați s-au apropiat și le-au spus să se oprească, au relatat prietenii. Bărbații au început să folosească insulte, iar Sibley, un bărbat homosexual, i-a confruntat, potrivit înregistrării video a altercației.

Un adolescent este principalul suspect în cazul acestei crime

"Odihnește-te în pace O'Shae Sibley", se arată pe site-ul lui Beyoncé. 

Beyoncé - artistă

Beyoncé - artistă

[Sursa foto: Beyoncé - Facebook]

Beyoncé - artistă

Beyoncé - artistă

[Sursa foto: Beyoncé - Facebook]

Încă nu a fost făcută nicio arestare, dar poliția a declarat marți că este căutat un adolescent în legătură cu crima. Departamentul de poliție din New York a declarat, de asemenea, că investighează moartea domnului Sibley ca fiind o posibilă crimă motivată de ură.

Sibley a dansat în ultimele sale clipe de viață pe melodiile din ultimul album al lui Beyoncé 

Prietenii lui Sibley au declarat presei americane că, în timp ce o parte din grupul lor își făcea plinul la o benzinărie Mobil din Brooklyn, sâmbătă, dansatorul și coregraful profesionist a pus ultimul album al lui Beyoncé, Renaissance, și a dansat apoi pe muzică. Renaissance, este considerat o celebrare a culturii dansului negru și queer, cu artiști precum Big Freedia, Syd și Honey Dijon.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Un milionar român s-a stins din viață. Deținea un restaurant exclusivist în New York

După ce un grup de bărbați s-a apropiat de domnul Sibley și de prietenii săi, o înregistrare video a unei camere de supraveghere pare să arate cele două grupuri într-o ceartă aprinsă. Confruntarea a escaladat, iar unul dintre bărbați l-a înjunghiat pe dl Sibley, a declarat poliția.



Otis Pena, unul dintre prietenii dlui Sibley, a apăsat pe rana acestuia pentru a opri sângerarea înainte ca dl Sibley să fie dus la Maimonides Medical Center, a relatat New York Times, unde a fost declarat mort.

O'Shae Sibley - dansator

O'Shae Sibley - dansator

[Sursa foto: O'Shae Sibley - Facebook]


"L-au ucis pentru că este homosexual, pentru că și-a apărat prietenii", a declarat dl Pena într-un videoclip pe Facebook. "Mi-au ucis fratele chiar în fața mea", a scris el într-o altă postare.

Moartea domnului Sibley a zguduit comunitatea LGBTQ+ din New York, unde prietenii au spus că se mutase pentru a-și continua cariera de dansator, și nu numai. Organizația de dans din Philadelphia, Philadanco, care a declarat că dl Sibley a fost implicat cu ei încă din adolescență, a emis o declarație în care a numit moartea sa "absolut sfâșietoare".

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Rihanna, Kim Kardashian și Jay Z intră pe lista miliardarilor Forbes, în timp ce o mare vedetă se retrage din top

"Credem că nimeni nu merită să fie vizat pentru că este pur și simplu el însuși și trăiește în adevărul său", se arată în declarație.



Domnul Sibley a fost recunoscut și de liderii din New York, inclusiv de primarul Eric Adams și de guvernatorul Kathy Hochul, care au scris pe X, cunoscut anterior sub numele de Twitter, că "discriminarea, ura și violența" nu au loc în statul nostru.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si