Close sidebar
Close sidebar

Bia a părăsit competiția ”Casa Iubirii”. Robert și Mihaela au fost și ei nominalizați

Gala de duminică a fost una cu eliminare, iar Bia a fost cea care și-a luat la revedere de la competiția ”Casa Iubirii”.

Diana Bostan,

Eliminare ”Casa Iubirii”


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tensiunile au atins cote maxime în gala de duminică. Robert a fost pus la zid de concurenți, însă a scăpat de eliminare.

Bia a părăsit competiția ”Casa Iubirii”

Băieții au fost cei care au propus-o pe Bia spre eliminare. Aceștia au motivat decizia prin faptul că a fost mult prea tăcută și nu s-a integrat. Bia nu a vrut să comenteze alegerea băieților.

Fetele l-au trimis spre eliminare pe Robert, pe motiv că ar creea prea multe tensiuni în casa băieților.

Citește și: Răsturnare de situație în Casa Iubirii. Nona nu își mai dorește să continue să îl cunoască pe Patrick

Cristina a fost cea desemnată, de către public, favorita săptămânii, iar ea a nominalizat-o pe Mihaela.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

În urma voturilor, Robert și Mihaela s-au salvat de la eliminare, iar Bia a părăsit competiția ” Casa Iubirii ”.

Robert, la un pas de a fi eliminat din Casa Iubirii

Noua ediție de azi a emisiunii Casa Iubirii aduce surprize de proporții! Concurenții rostesc numele celor pe care vor să îi elimine.

Citește și: „Tu nu vezi că nu te vor 13 oameni în casă, aici?” Robert, la un pas de a fi eliminat din Casa Iubirii! Aflați, astăzi, care va fi soarta concurentului din Casa Iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D!

Robert declară că va elimina o fată cu care crede că nu va fi împreună niciodată și căreia îi va face viața mai ușoară dând-o afară din emisiune, pentru a-i proteja sentimentele față de el.

„Voi vota o fată cu care cred că nu o să am niciodată o relație în viața asta. Îi este frică să nu rămână în emisiune, să intre altcineva și să mă îndrăgostesc, ar suferi mult, cred eu, părerea mea 

, a declarat Robert, potrivit kanald.ro.

„Nu te mai suport, frate, nu te mai suport! Râzi că Natalia m-a refuzat la pupic, râzi că Bianca, că a plâns Alex, râzi! Păi râzi, ești bucuros! O să vedeți că o să ajungeți și voi, o să suferiți și voi, păi ce vorbe sunt astea, frate?!”, a declarat, nervos, Marinel. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI