Bia de la „Puterea Dragostei” reacționează după apariția vlog-urilor făcute de Andra Voloș și Bogdan Mocanu. Bia a fost suprinsă la hotel, alături de Bogdan Mocanu, Jador și o altă domnișoară.

bia puterea dragostei andra voloș

Fosta concurentă a emisiunii „Puterea Dragostei” a transmis: „Nu băgați în seamă răutățile unei persoane frustrate. M-a băgat în casă ca să-l denigreze pe Mocanu. Să-l facă praf în fața mea. Andra daca îl iubeai așa mult, nu râdeai de el în fața mea, în lipsa lui.

Și tu când erai singură și ai venit să-ți cauți jumătatea prin Hamude? Cum facem? Înseamnă că dacă erai singură ți-o**** cu oricine. Ai mentalitate de sat. Eu știu că nu-ți convine situația, dar nu eu m-am dus după nimeni.”

bia puterea dragostei andra voloș

Bia de la „Puterea Dragostei” o face praf pe Andra Voloș: „M-a băgat în casă ca să-l denigreze pe Mocanu, să-l facă în fața mea!”

bia puterea dragostei andra voloș

Citeste si: Ella de la „Puterea Dragostei” nu îl poate uita pe Jador: „Toți îmi știu slăbiciunea!”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citeste si: El este cel mai important bărbat din viața Manuelei de la „Puterea Dragostei”. Nimeni nu l-a văzut până acum

Citeste si: Bogdan Mocanu și Andra Voloș de la „Puterea Dragostei” s-au despărțit?! Momente de cumpănă pentru cel mai iubit cuplu de la „Puterea Dragostei”

bia puterea dragostei andra voloș

Bia de la „Puterea Dragostei” a adăugat: „Știi ce se spune despre fetele urâte în general? Dacă nu știi, interesează-te! Da, oamenii mai iartă sau mai trec peste supărări în viață, știi? E bine să ierți.

Nu-mi pasă ce a spus în trecut despre mine, el! Oircum și-a cerut scuze...Tu m-ai sunat și nu ți-am răspuns. Fără victimizări că nimeni nu era într-o relație! Te-am sunat din respect pentru Bogdan și atât!”.

Bianca a mențiionat că nu a făcut nimic greșit, din moment ce Bogdan și Andra erau separați. Fata nu își asumă vina.

bia puterea dragostei andra voloș

În prezent, Bogdan Mocanu nu mai este nici cu Andra Voloș nici cu Bia. Jador a declarat că amicul lui suferă din dragoste.

Citeste si: Bogdan Mocanu o cheama acasa pe Andra Volos! "Am gresit, dar..." Da vina pe Jador!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si