În perioada în care se aflau împreună în casa dragostei din Turcia, Bianca Comănici și Alexandru Bobicioiu au format un cuplu, însă nu pentru foarte mult timp, potrivit KFetele.ro

Cei doi s-au despărțit între timp și chiar susțineau că nu se mai suportă, astfel că toți fanii știau clar că nu mai există cale de întoarcere. Între timp, cei doi s-au maturizat, iar acum recunosc faptul că sunt amici.

Citeste si: Iacob Duțu vrea să plece de la Puterea Dragostei pentru Bianca Comănici. Ce declarație i-a făcut Iacob, Biancăi?

Bianca Comănici: "Am crezut că s-a schimbat, dar nu"

Recent, Alexandru Bobicioiu a declarat pentru Wowbiz.ro că își dorește să se împace cu Bianca Comănici. Bruneta i-a răspuns fostului ei iubit, spunând că în momentul de față nu mai are sentimente față de el.

Citeste si: Alex Zănoagă, declarații despre despărțirea de Simina: ”Eu am plecat de acasă! Am stat separați”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„Aș fi încercat o relație cu el, din nou, dar am auzit diverse zvonuri cum că abia a ieșit dintr-o relație și nu aș vrea să se supere fata aceea pe mine, ea e și cunoscută. Consider că da, ne-am maturizat, cum a zis și el și am putea discuta altfel, dar din punctul ăsta de vedere al relațiilor, el a cam rămas la fel. Am crezut că s-a schimbat, dar nu.

În momentul de față nu mai am sentimente față de el", a declarat Bianca pentru Wowbiz.ro.

Potrivit fostei conucrente de la Puterea Dragostei, cei doi au avut o istorie cam dificilă, "la modul că nu credeam că o să ajung să mai vorbesc cu el sau măcar să fim prieteni, pentru că începusem să ne urâm la un moment dat".

Citeste si: Andra Volos de la „Puterea Dragostei”, pe patul de spital: „După 5-6 ore de anestezie totală...”

Bianca Comănici, curtată de Iacob de la "Puterea Dragostei"

Iacob Duțu, concurent de la Puterea Dragostei, vrea să plece de la emisiune pentru Bianca Comănici. Acesta i-a făcut o declarație de dragoste în văzul tuturor. 

Acesta a  ținut să le spună tuturor că Bianca este cea mai frumoasă și că are de gând să părăsească competiția, pentru a merge să o cunoască mai bine.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Iacob a transmis un mesja public, pe Instagram, iar bruneta n-a stat pe gânduri și l-a distrbuit imediat. ”Am de făcut un anunț foarte important, am stat eu și m-am gândit așa, cred că plec de la  Puterea Dragostei  pentru Bianca Comănici și mă duc la București  ca să o cunosc”,a spus Iacob, pe contul lui de Instagram.

Citeste si:  Bogdan Mocanu, vizită în Istanbul. Ce planuri are fostul concurent „Puterea Dragostei”

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si