Fosta concurentă de la ”Puterea dragostei” a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Bruneta a apărut pe rețelele de socializare în rochie de mireasă.

Citeste si: Baxter, fostul concurent de la "Puterea Dragostei", îmbrăcat în costum de polițist local. Fanii săi au rămas uimiți

Se pregătește să facă pasul cel mare?

Frumoasa brunetă a lăsat pe toată lumea cu gura căscată după ce a postat mai multe imagini cu ea în rochie albă de mireasă.

Internauții se întreabă dacă fosta concurentă de la ”Puterea dragostei” se pregătește să facă pasul cel mare.

Imaginile cu Bianca Comănici  în rochie de mireasă au stârnit o mulțime de speculații. Se pare că aceasta nu este în pregătiri pentru nuntă, ci a participat la o ședință foto la care a pozat în rochii de mireasă.  Nu ar fi exclus să facă pasul cel mare cât de curând.

Citeste si: Baxter, fostul concurent de la "Puterea Dragostei", îmbrăcat în costum de polițist local. Fanii săi au rămas uimiți

Bianca Comănici a fost infectată cu Covid-19

Vedeta a trecut prin momente mai puțin plăcute, s-a infectat cu noua variantă a coronavirus, Omicron. Pentru o perioadă nu a mai fost activă în mediul online, dar nici la  filmări.

Bianca Comănici a făcut o formă ușoară a bolii și nu s-a confruntat cu alte complicații care să-i pună viața în pericol și se simte foarte bine.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

”Mă bucur mult că a venit plăcuța și la noi.  Am muncit mult și noi și toată comunitatea să fim cât mai mulți. Îmi pare extrem de rău că nu sunt lângă tine.

Din păcate, oamenii nu știu ce se întâmplă cu mine. Am lipsit puțin de pe social media, din cauza faptului că nu m-am simțit deloc bine. Sunt însărcinată cu Ștefan (n. red. gluma făcută de Bianca). Nu, eu sunt doar o fire foarte pozitivă. Din păcate, am COVID”

Citeste si: Anunțul neașteptat făcut de Bianca Comănici: „Sunt însărcinată cu Ștefan”

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si