Bianca Comănici de la "Puterea dragostei" are probleme la un picior. Vedeta de la Kanal D a mers la medicul dermatolog, iar acesta i-a prescris un tratament local pentru trei săptămâni.

Citeste si: Dispariție misterioasă din casa "Puterea Dragostei". "Ce oameni răi!"

Bianca Comănici: Am tratament timp de trei săptămâni 

Lumea a fost extrem de curioasă să afle cum este piciorul ei, după ce s-a plâns că i-a apărut o chestie destul de urâtă și a speriat-o.

„Vizavi de chestia pe care v-am arătat-o pe picior, mi-a spus cineva că se numește pecingină. Cred că am luat-o de la o pisică. Când am fost săptămâna trecută acasă, una dintre pisici avea o chestie de genul și am atins-o. Am acum tratament timp de trei săptămâni. Vă dați seama? Fiți foarte atenți la animăluțe, în special la pisici”, a povestit Bianca Comănici.

Bianca a vorbit în vlogul ei și despre interviul recent care a făcut mare vâlvă în mediul online, intrând în top 10 Trending pe Youtube.[Sursa foto: Puterea Dragostei]

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Când se termină Puterea Dragostei- sezonul 3? Cine intră în marea finală

„N-am apucat încă să merg la farmacie să merg să scot medicamentele, că vreau să pun ceva soluție. Deci e jale, îmi vine să mor”, a mai spus Bianca, potrivit Fanatik.

Citeste si: VIDEO| Jador de la „Puterea Dragostei” trece prin clipe cumplite. Mașina lui de lux a fost spartă de hoți

Filmare cu emoții pentru Bianca

Bianca a vorbit în vlogul ei și despre interviul recent acordat lui Mihai Ghiță, care a făcut mare vâlvă în mediul online, intrând în top 10 Trending pe Youtube.

Bianca Comănici a spus că a fost extrem de emoționată pentru că spunea lucruri destul de dure despre viața ei în premieră. Emoțiile au trecut pe parcursul filmării, iar la final, jurnalistul i-ar fi dat câteva sfaturi de viață vedetei Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si