Bianca Comănici este una dintre cele mai populare concurente de la Puterea Dragostei. Aceasta a reușit să plece acasă cu primele două trofee ale emisiunii fenomen de la Kanal D și are o comunitate foarte mare de urmăritori. În prezent, Bianca este prezentatoare la WOWbiz și are parte de succes cu cele două emisiunii ale ei.

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a organizat recent un live pe contul ei de Youtube, acolo unde a vorbit despre ultimele ei proiecte.

Tânăra le-a mai dat urmăritorilor săi o veste cu totul neașteptată. Bianca este pregătită să treacă la un nou capitol din viața ei. În urmă cu mai bine de un an de zile, bruneta și-a închiriat un apartament în București. Aceasta a mărturisit că se va muta în curând, deoarece fratele Biancăi, Ștefan, se va muta cu ea la București.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„O să mă mut în scurt timp. Ne mărim familia. Nu, nu sunt gravidă, o să mai vină un membru al familiei la noi. O să încercăm să facem mai multe lucruri, pentru că suntem tineri, dar tot trebuie să facem ceva în viața asta”,   a mărturisit Bianca Comănici, în timpul live-ului.

Citeste si: Ce a declarat Jador după despărțirea dintre el și Georgiana?

Bianca Comănici, în compania lui Bogdan de la Ploiești

Bianca Comănici și Bogdan de la Ploiești și-au ținut fanii cu sufletul la gură datorită ultimei lor colaborare. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei va apărea în videoclipul noii piese a celebrului artist. Bianca Comănici a declart că a fost plăcut surprinsă de Bogdan de la Ploiești în timpul filmărilor.

„Chiar dacă este de jale, voi nu o să plângeți.

M-am înțeles foarte bine cu Bogdann. Sincer, aveam o altă părere despre el.  Nu era una foarte bună, mi-am făcut o părere în urma Tik Tok-urilor pe care l-am văzut la el și nu numai. Cunoscându-l personal mi-am dat seama că nu este așa. Mi s-a părut un băiat cu foarte mult bun simț, glumeț, hazliu, chiar am rămas impresionată și mi-a creat o părere foarte bună, deși am mai avut două interacțiuni în trecut.  Acum am discutat și mi se par eun băiat foarte inteligent, are așa un fel, are stilul ăla hazliu, cu bun gust. Un băiat finuț”, a mărturisit Bianca Comănici.

Citeste si: Bianca Comănici în brațele lui Bogdan de la Ploiești. Mesajele au curs pe rețelele de socializare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si