Close sidebar
Close sidebar

Bianca Comănici de la „Puterea Dragostei” - apariție spectaculoasă alături de un manelist

Bianca Comănici de la „Puterea Dragostei” a apărut într-un clip de manele alături de Kătuș. Bruneta dansează pe versurile interpretate de bărbat.

Georgiana Balaban,

Bianca de la Puterea Dragostei în noul clip de manele. [Sursa foto: Captură YouTube]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D are o pasiune pentru manele. Tânăra a dansat în câteva piese scoase de cântăreți de manele, ba chiar a încercat să cânte într-una din melodii alături de Robert de la „Puterea Dragostei”. Noua piesă se intitulează „Pune focul pe mine” și a avut premiera astăzi, 26 decembrie 2020.

Bianca Comănici și Kătuș. [Sursa foto: Captură YouTube]

Bianca Comănici a ales drumul spre televiziune

Bianca Comănici de la „Puterea Dragostei” iubește camerele de luat vederi. Focoasa brunetă a început un nou proiect la Kanal D. Ea este prezentatoare în cadrul emisiunii „Wowbiz” din mediul online, alături de Cornelia Ionescu și Alex Mihei.

Citeste si: Alexandra de la „Puterea dragostei”, umilită? Ce s-a întâmplat în camera roșie

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Comănici a dat uitării relația, de aproape un an de zile, pe care a avut-o cu Livian Pop. Bruneta se axează acum pe cariera profesională și a lăsat deoparte viața amoroasă.

Citeste si: Ce legătură este între Bogdan Mocanu și Mona de la "Puterea Dragostei". Unde au fost surprinși cei doi

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI