Bianca Comănici este distrusă de durere. Focoasa brunetă suferă după relația cu Livian Pop. Cei doi aveau un an de relație, apoi s-au despărțit. Livian formează, în prezent, un cuplu cu o tânără șatenă pe care nu ezită să o ia cu el peste tot.

Între timp, Bianca Comănici suferă și speră că va trece peste această despărțire. „Păi...am văzut imagini din pat, am văzut imagini sărutându-se, am văzut mai mult decât e suficient.

Pe moment eram deranjată, dar după...am zis să mă ambiționez, să muncesc mai mult, să devin mai bună și să-i arăt ceea ce a pierdut și o să fac asta până nu o să mai mă intereseze de el.” a transmis Bianca de la „Puterea Dragostei”.

Bianca Comănici suferă în fiecare zi după Livian Pop

Bianca Comănici a fost invitată de curând în cadrul emisiunii Teo Show, de la Kanal D, alături de mama și de sora ei mai mică. Fosta concurentă a emisiunii a povestit în lacrimi despre ceea ce simte acum. Bruneta îi simte enorm de mult, lipsa lui Livian Pop și suferă să-l vadă alături de o altă femeie.

bianca de la puterea dragostei suferă
Bianca de la Puterea Dragostei vorbește despre despărțirea de Livian.[Sursa foto: Instagram]

„Poate nu mă cunoașteți, dar nici nu contează. Important este să extrageți ce este mai important din ce zic eu. Eu vreau să vă schimb viața, vreau să vă transmit că tot răul pe care-l faceți din stânga în dreapta, vi se întoarce vouă.

Toate eșecurile pe care le aveți acum, le aveți din cauza voastră. Tot ceea ce se întâmplă este din cauza voastră. Tot răul pe care-l primesc acum este răul pe care l-am făcut. Îmi asum tot ceea ce se întâmplă acum și nu mă doare. Îmi asum și în fața lui Dumnezeu mă închin. Îi mulțumesc pentru că este doar atât. Trebuie să înțelegeți că karma știe adresa tuturor, și adresa mea, și adresa ta, adresa tuturor.
Nu uitați că tot ceea ce faceți o să vi se întoarcă înzecit. Fie roata și pătrată, tot se întoarce ea o dată!”
a adăugat Bianca de la „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei are iubit?! Cine a dat-o de gol

Citeste si: Andrada de la "Puterea Dragostei" a plâns în hohote când a auzit cine pleacă din casă. "Mă voi întoarce în Turcia"

Citeste si: Legătura dintre Andra Volos și Paul de la „Puterea Dragostei”. Cum va reacționa Bogdan Mocanu

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Bianca de la „Puterea Dragostei” nu se poate împăca cu gândul că a rămas fără Livian, deși aveau multe planuri de viitor. Bruneta încearcă acum să treacă peste despărțirea grea.

Citeste si: Bianca Comănici, dezvăluirea momentului! "Îmi dau seama că încă îl iubesc pe Livian!"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si