În cursul zilei de marți, un echipaj de poliție a surprins-o pe Bianca Drăgușan u în timp ce depășea o coloană de autoturisme în București, care erau oprite la semafor. 

Faimoasa blondină a fost oprită de oamenii legii în zona Grigore Moisil- Bulevardul Lacul Tei.

Bianca Drăgușanu, amendată și fără permis de conducere

Bianca Drăgușanu a fost amendată cu suma de 580 de lei și a rămas fără permis de conducere pentru o perioadă de 30 de zile, potrivit stiripesurse.ro.  

Citeste si: Cătălin Botezatu se pregătește pentru noi provocări în cariera sa

Contracte colosale pentru Bianca Drăgușanu

Amenda primită nu este neapărat o problemă pentru Bianca, întrucât aceasta câștigă la fiecare trei luni aproximativ 100.000 de euro din contractele de imagine pe care le are.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Daria Radionova aruncă replica după ce Bianca Drăgușanu a primit flori de la bărbatul misterios: „Creier tâmpit...”

Să nu uităm nici faptul că Bianca Drăgușanu își întreține și afacerea ei proprie, atelierul de rochii. 

„100.000 de euro pe trei luni și am mai prelungit pe încă trei luni și am mai luat 100.000 de euro. Apropo de asta, că a fost o mare controversă și toată lumea zicea că nu e adevărat, se poate verifica. Am un contract, se plătesc taxe, impozite. Când m-am dus la bancă și am depus, m-au sunat a doua zi de unde am banii. Peste 10.000

de euro te întreabă. Oficial îmi merge foarte bine. Din videochat. Mai au încă trei luni tot cu mine. La modul general, lumea te judecă. Eu apar de 14 ani prin ziare în ipostaze compromițătoare și nu primesc niciun ban de la nimeni”, a fost răspunsul dat în cadrul emisiunii Teo Show, când Bianca Drăgușanu a vorbit despre veniturile și afacerile ei. 

Citeste si: Bărbatul celebru pe care Bianca Drăgușanu l-a refuzat, deși el a încercat de mai multe ori! Este vorba de un nume celebru din showbiz

Comunicatul Poliției

„La data de 10 august a.c., în jurul orei 09:45, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe o stradă din sectorul 2, au oprit în trafic un autovehicul întrucât  conducătorul acestuia a depășit coloana de autovehicule oprite la semafor.

În acest context, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 580 de lei, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pe o perioada de 30 de zile.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si