Close sidebar
Close sidebar

Bianca Drăgușanu are planuri mari pentru anul 2023. Ce schimbări vrea să facă diva în viața sa

Diva a vorbit despre așteptările sale de la anul 2023, dar și cum a petrecut sărbătorile de iarnă. Blondina este optimistă cu privire la viața sa personală, dar și la afaceri.

Diana Bostan,

Bianca Drăgușanu


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Bianca Drăgușanu își dorește sănătate și liniște sufletească. Blondina a declarat că are deja tot ce își dorește din punct de vedere material.

Bianca Drăgușanu are planuri mari pentru anul 2023

”Îmi doresc echilibru, sănătate, dacă ai sănătate le faci pe toate. Îmi doresc ce își dorește orice om normal, îmi doresc pentru mine să nu mai fiu atât de permisivă și atât de naivă cu oamenii din jurul meu, oricum am învățat asta de-a lungul timpului și putere de muncă și de concentrare, căci eu chiar am tot ce îmi doresc și ce poate să-și dorească un om.

Citește și: Bianca Drăgușanu se confruntă cu probleme de sănătate. Diva a ajuns la perfuzii

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Vreau să fac bani mulți rău de tot, vreau să mă concentrez asupra afacerilor mele și contractelor pe care le am și apoi am timp și de călătorii. Dacă sunt sănătoasă și am bani pot să le fac și pe astea”, a spus Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Bianca a petrecut sărbătorile de iarnă alături de cei dragi

Diva susține că nu a făcut nimic ieșit din comun, aceasta a petrecut alături de persoanele dragi sufletului său.

Citește și: „Totul are un preț” Andrew Tate, vândut de propria iubită pentru „bani de buzunar”. Suma pentru care Georgiana Naghel îi turna pe frații Tate

Blondina a petrecut ”într-o locație superbă în care se realizează și nunți, alături de toți oamenii dragi mie și toți cei care mă iubesc. Mâncarea deosebită, meniul superb, localul extraordinar de frumos, unul dintre cele mai frumoase locuri unde poți să-ți faci nunta, o locație superbă, de altfel”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI