Bianca Drăgușanu a făcut declarații incendiare despre viața ei. Ea a vorbit fără perdea în fața lui Mihai Ghiță, despre episoade din viața ei care au ținut primele pagini ale ziarelor. Interviul integral îl puteți urmări mâine, pe Youtube, pe canulul theXclusive. „Am trăit într-o cameră...ani de zile, cu o singură pereche de pantofi, de bocanci, de fapt. Nu știu dacă mi-am trăit copilăria în adevăratul sens al cuvântului.

Familia mea s-a destrămat. Am fost un copil foarte amărât. Am să spun un secret acum... Voi nu știți cine sunt eu acum, dar veți ști cu toții cine am fost.”, a zis Bianca Drăgușanu.

Citeste si: De ce stă mireasa în stanga mirelui în timpul cununiei religioase

Vedeta de televiziune a vorbit cu durere despre perioadele grele ale vieții sale. Drăgușanu a povestit cum a putut să le facă față încercărilor grele pe care le-a întâmpinat.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Vedetele au chefuit fără reguli

Bianca Drăgușanu: „Eu l-am folosit pe Cătălin Botezau și el pe mine!”

Modelul a vorbit și despre relațiile sale amoroase. „Să știți de la mine, un bărbat care ridică mâna la tine și l-ai iertat...o va face mereu. Cătălin Botezau m-a ales și de la prima prezentare am știut să mă impun. Ei, aș spune că eu și Cătălin ne-am folosit unul pe celălalt. Ce părere ai despre asta?!”, a

adăugat Drăgușanu.

bianca drăgușanu declarații exclusive mihai ghiță

Bianca Drăgușanu - în rochie de mireasă.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Andreea Mantea, noi proiecte la început de an! Vedeta TV s-a apucat de amenajări interioare

Tânăra a explicat că pe ea nu o definește niciun bărbat. „Nu este ceva foarte comod să vorbesc despre un bărbat pentru că pe mine nu mă definește niciun bărbat. Nu pot! Mi-ar fi greu. Nu pot să te mint, nu m-aș putea îndrăgosti de un bărbat cu Skoda Octavia. Nu mi-am dorit neapărat să am copil, copii, pentru că nu mă vedeam. Eu nu mi-am trăit copilăria...Fetița a avenit pe lume, a fost o nebunie națională. Toată lumea spune că am o sarcină fake. I-am aliniat pe toți și le-am zis ce am nevoie să facă.”, s-a confensat blondina.

Interviul integral îl puteți urmări mâine, pe Youtube, pe canulul theXclusive. Nu ratați confesiuni în exclusivitate.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, apariție șocantă la un eveniment monden! Vedeta, surprinsă cu un ochi roșu și vânăt: „Sunt o femeie puternică”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si