Bianca Drăgușanu s-a filmat cu o burtică „suspectă”, susținând că are o veste pentru mama lui Gabi Bădălău. Încă de la început, blondina a ținut să precizeze că mesajul este pentru soacra ei.

Citeste si: Anamaria Prodan a dezvăluit ce pensie alimentară va plăti Reghecampf: „Poate va avea bilet de voie de 3 minute să-și vadă băiatul”

Bianca Drăgușanu, mesaj pentru mama lui Gabi Bădălău

„Dragilor, mamă soacră, vreau să vă dau o veste care pe mine una mă bucură foarte mult. Uitați ce se întâmplă dacă mâncați tapioca. Sunt atât de fericită. Vreau să vă spun că mai trebuie să mănânc tapioca când voi fi însărcinată. Râdem, glumim, dar știți cum puteți să le enervați pe astea de nu vă suportă? Mai faceți una ca voi”, a mărturisit Bianca Drăgușanu.

Citeste si: VIDEO |Bianca Drăguşanu: „Am prietene cu două-trei facultăți și sunt vânzătoare și se plimbă cu metroul. Eu am școala vieții”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Bianca Drăgușanu nu a anunțat oficial că este însărcinată. Fanii sunt de părere că diva a vrut doar să-i arunce mamei soacre o veste care nu prea i-ar aduce bucurie.

Mama afaceristului nu prea ar fi de acord cu relația dintre cei doi

Deși Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au demonstrat că se iubesc și nu renunță prea ușor unul la celălalt, mama afaceristului nu prea ar fi de acord cu relația dintre cei doi.

Citeste si: Fiica Biancăi Drăgușanu, pe mâinile medicilor! Cu ce probleme de sănătate se confruntă Sofia: "Am decis să o operăm"

Momentan, diva nu a anunțat dacă este însărcinată cu adevărat. Pe de altă pare, Bianca Drăgușanu ar lăsa de înțeles că vestea este destinată soacrei sale, mai ales că la început o menționează.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si