Close sidebar
Close sidebar

Bianca Drăgușanu, însărcinată cu Gabi Bădălău?! Diva i-a aruncat o veste bombă mamei afaceristului: „Sunt atât de fericită”

Vedeta și-a uimit toți fanii cu ultimele postări de pe rețelele de socializare, mai ales că ar fi destinate mamei soacre. Este sau nu însărcinată Bianca Drăgușanu?

Diana Bostan,

Bianca Drăgușanu este însărcinată?

[Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Bianca Drăgușanu s-a filmat cu o burtică „suspectă”, susținând că are o veste pentru mama lui Gabi Bădălău. Încă de la început, blondina a ținut să precizeze că mesajul este pentru soacra ei.

Citeste si: Anamaria Prodan a dezvăluit ce pensie alimentară va plăti Reghecampf: „Poate va avea bilet de voie de 3 minute să-și vadă băiatul”

Bianca Drăgușanu, mesaj pentru mama lui Gabi Bădălău

„Dragilor, mamă soacră, vreau să vă dau o veste care pe mine una mă bucură foarte mult. Uitați ce se întâmplă dacă mâncați tapioca. Sunt atât de fericită.

Vreau să vă spun că mai trebuie să mănânc tapioca când voi fi însărcinată. Râdem, glumim, dar știți cum puteți să le enervați pe astea de nu vă suportă? Mai faceți una ca voi”, a mărturisit Bianca Drăgușanu.

Citeste si: VIDEO |Bianca Drăguşanu: „Am prietene cu două-trei facultăți și sunt vânzătoare și se plimbă cu metroul. Eu am școala vieții”

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Bianca Drăgușanu nu a anunțat oficial că este însărcinată. Fanii sunt de părere că diva a vrut doar să-i arunce mamei soacre o veste care nu prea i-ar aduce bucurie.

Mama afaceristului nu prea ar fi de acord cu relația dintre cei doi

Deși Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au demonstrat că se iubesc și nu renunță prea ușor unul la celălalt, mama afaceristului nu prea ar fi de acord cu relația dintre cei doi.

Citeste si: Fiica Biancăi Drăgușanu, pe mâinile medicilor! Cu ce probleme de sănătate se confruntă Sofia: "Am decis să o operăm"

Momentan, diva nu a anunțat dacă este însărcinată cu adevărat.

Pe de altă pare, Bianca Drăgușanu ar lăsa de înțeles că vestea este destinată soacrei sale, mai ales că la început o menționează.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI