Bianca Drăgușanu răspunde acuzațiilor de evaziune fiscală de care a fost acuzată, conform cărora ar fi vândut în mediul online, începând cu anul 2017 până în prezent, haine de lux aduse din Turcia, fără să plătească taxele aferente către stat, prejudiciul ridicându-se la 320 000 de euro. Cu toate acestea, infirmă cu vehemență acuzațiile care îi sunt aduse, susținându-și nevinovăția prin declarațiile publice făcute în urmă cu puțin timp, după vizita la secția de poliție. 

Bianca Drăgușanu se apără public, precizând că rolul său în toată această afacere cu articole vestimentare de lux a fost strict legată de promovare lor pe rețelele de socializare, și nicidecum nu este implicată în desfășurarea activităților financiare. 

„Am fost strict imaginea acestei societăți. Nu am avut nicio implicare în desfășurarea activității acesteia.”, a declarat Bianca Drăgușanu, conform Click.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul în care o turistă este înghițită de o groapă adâncă de 8 metri. Salvatorii i-au găsit doar pantofii- antena3.ro

Citește și: Cum a învins Rona Hartner cancerul pentru a doua oară. Ce tratament-minune a urmat: "Trebuie să fii puțin inconștient să iei acest medicament". Declarațiile tulburătoare ale actriței

Bianca Drăgușanu, alături de alte 3 persoane, acuzată de evaziune fiscală

Potrivit informațiilor oferite de Poliția Capitalei, Bianca Drăgușanu ar fi omis să declare venituri care depășesc suma de 2 400 000 de lei, bani proveniți din vânzarea articolelor vestimentare de lux, aduse din Turcia. 

În dosarul de evaziune fiscală se află numele a patru persoane, printre care cel al Biancăi Drăgușanu, dar și al lui Cosmin Crunțeanu, un fost polițist local. Aceștia aduceau articole vestimentare de lux din Turcia, paltoane, geci de piele sau blănuri, pe care le vindeau pe rețelele de socializare prin firma Bella Farfallina SRL, sub marca proprie „Boutique Leather & fur”.

În momentul de față, oamenii legii continuă cercetările în dosarul în care și Bianca Drăgușanu este implicată.

„Ar fi omis să evidențieze în documentele contabile și să declare la organele fiscale venituri în valoare de peste 2.400.000 de lei, provenite din comercializarea de articole vestimentare de lux. Hainele erau expuse în magazin, pentru prezentare, dar erau vândute exclusiv pe site, atât în România, cât și în străinătate”,  potrivit Poliției Capitalei.

Citește și: VIDEO Bianca Drăgușanu s-a trezit cu mascații la ușă! Ar fi acuzată că a vândut haine de lux fără să plătească taxe


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si