Binaca Hincu disparuse de acasa pe 18 august 2018 si a fost gasita pe 10 septembrie, in zona Draslavat, spanzurata de un copac. Descoperirea a fost facuta de un barbat de 76 de ani, care a sesizat politia, iar familia fetei a putut sa faca identificarea doar dupa haine pentru ca trupul neinsufletit era intr-o stare avansata de descompunere.

Rudele fetei sustin ca Binaca ar

fi fost foarte trista din cauza unei iubiri neimaptasite. Adolescenta, care va fi inmormantata joi, in satul natal Zgura, din comuna Oltenesti, era indragostita de un tanar din comuna Dranceni, cu care incepuse o relatie in decembrie 2017. "Iubirea mea, te iubesc", a scris Bianca pe o retea de socializare pe 22 iunie, insa mesajul ei a ramas fara raspuns, relateaza vremeanoua.ro. "Cine m-a blestemat, a stiut sa o faca", a fost mesajul pe care tanara l-a postat la poza ei de profil de pe o alta retea de socializare. Apropiatii spun ca fata ar fi tinut atat de mult la tanarul de care era indragostita, incat ii facea des cadouri sau chiar ii dadea bani de buzunar.

“Vedeti, daca ea nu a scris un bilet in care sa explice ce s-a intamplat, atunci este clar ca era atat de suparata, ca nu a mai vrut ca nimic sa se stie.

Nu mai credea ca o poate intelege cineva. Acum facem supozitii, facem deductii, pentru ca fiecare vrem sa stim de ce se decide sa moara un copil de numai 17 ani. La varsta aceasta, dragostea te poate impinge sa faci lucruri nesabuite. Era o fata buna, foarte prietenoasa. Am mancat cu ea asta-vara si era cel mai pozitiv om. Dar nu am avut cum sa stiu ce e in inima ei”, a spus Larisa, una dintre prietenel fetei, potrivit aceleiasi surse.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Una dintre presupozitii a fost despre o cearta in familie, din cauza unor bani trimisi de sora din strainatate, insa prietenii Binacai sunt convinsi ca dragostea neimpartasita a impins-o pe fata sa faca gestul extrem. Familia Biancai Hincu este devastata de durere, iar rezultatul autopsiei evidentiaza cauza mortii ca fiind spanzurarea, fara nicio alta posibila interpretare.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si