Close sidebar
Close sidebar

Bianca Mitroi, concurenta eliminată din Casa Iubirii, va fi foc și pară. Ce au făcut Sorin și Natalia

Sorin și Natalia sunt tot mai apropiați în ultima vreme, semn că între ei pare că se înfiripă ceva. Să fie ei următorul cuplu din Casa Iubirii?

Laura Macovei,

Bianca Mitroi, concurenta eliminată din Casa Iubirii, va fi foc și pară. Ce au făcut Sorin și Natalia


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În ediția de astăzi a emisiunii Casa Iubirii, noua concurentă a fost surprinsă în timp ce îi dădea lui Sorin să mănânce. Cei doi se comportă ca și cum ar fi împreună, însă niciunul dintre ei nu a adus acest subiect în discuție.

Să fie Sorin și Natalia următorul cuplu din Casa Iubirii?

Băieții s-au gândit să le pregătească o mică surpriză fetelor, așa că le-au făcut micul dejun.Între Sorin și Natalia s-a observat o apropiere noua concurentă a fost surprinsă în timp ce îl hrănea pe acesta.

Citeste si: Kanal D, primul loc în audiențe cu serialul turcesc „Mă numesc Zuleyha. Aproape 2 milioane de fani au urmărit aseară serialul preferat

Sorin pare că își îndreaptă atenția spre Natalia și vrea să o cunoască mai bine. Într-un moment în care restul concurenților nu erau atenți, Sorin a luat-o de după gât pe noua concurentă și i-a șoptit ceva la ureche.

Bianca Mitroi nu va fi deloc încântată

Bianca Mitroi, prima concurentă eliminată din show-ul Casa Iubirii, nu va fi deloc încântată când va vedea imaginile cu Sorin, după ce a dezvăluit că este îndrăgostită de el și vrea să se întoarcă în casă pentru a-l cunoaște.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Se pare că Sorin a încercat să o liniștească pe Natalia după un moment de gelozie, aceasta credea că una dintre porțiile de iaurt era pentru cealaltă fată care a intrat recent în casă, Grațiela.

Citeste si: Atacuri cibernetice asupra site-urile gov.ro, mapn.ro, politiadefrontiera.ro, cfrcalatori.ro şi o instituţie financiară

Între Natalia și Sorin pare că se înfiripă ceva, dar tânăra este geloasă încă de la început.

Sorin a încercat să o liniștească și să-i explice că tot ceea ce face, ca lider, este să țină casa sub control.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI