Minora este terorizată și amemințată cu moartea de un fost iubit, care, în trecut, a sechestrat-o și a tăiat-o cu un cuțit. Deși se află la închisoare, bărbatul îi trimite din spatele gratiilor scrisori de amenințare.

Bianca Caramalău, din Vaslui, a fost la un pas să-și piardă viața, în martie 2018, după ce a fost tăiată cu un cuțit.

Deși bărbatul a primit interdicția de a discuta cu minora, acesta continuă să-i trimită scrisori.

Fata se teme pentru viața ei și a depus o nouă reclamație pe numele bărbatului, în vârstă de 29 de ani. La poliție au fost depuse și cele șase scrisori primite de la el, în decurs de un an.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Catinca suferă de autism și a fost dată jos de un șofer de taxi care nu a vrut să onoreze cursa: "Nu duc handicapați cu mașina". Postarea emoționantă a tatălui

„Îmi este frică. Cred că-i în stare să o facă. A mai vrut să mă omoare atunci când m-a luat cu forța de la școală. A încercat să-mi bage cuțitul în inimă, însă am pus mâna și m-a tăiat.

Am stat în spital șase zile din cauza asta! La ce mi-a făcut, îl urăsc tare. Mi-aș dori să stea toată viața în pușcărie”, a mărturisit Bianca, într-un interviu pentru Libertatea.

Pentru faptele pe care le-a comis la sfârșitul lunii martie 2018, când a atacat-o pe tânără în fața scolii, Nicușor Cucu a fost condamnat la 4 ani închisoare cu executare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si