Bianca de la Puterea Dragostei. În iunie 2019, Simina a râs de Bianca pentru că aceasta lucra înainte să intre în casa de la Puterea Dragostei.

Bianca făcea tatuaje pe plajă pentru 2.000 lei pe lună.

În weekend s-a aflat că Bianca de la Puterea Dragostei a făcut videochat. Câștigătoarea primului sezon al emisiunii nu a recunoscut că s-a dezbrăcat în fața camerei pentru bani.

Însă, imagini cu ea au apărut pe internet.

Anunțul important făcut de Bianca de la Puterea Dragostei

Astăzi, Bianca de la Puterea Dragostei a vorbit pentru prima dată despre fimulețele cu ea care au împânzit internetul.

Bianca de la Puterea Dragostei. "Am cearcăne, ochii roșii și toate cele. Vreau să vorbesc cu voi. Au fost trei zile de coșmar, în care viața mi-a fost distrusă. Am crezut că o persoană îmi poate distruge viața, însă sunt încă aici, nu m-am sinucis. Nu am fugit, sunt încă aici, asta datorită vouă. Sunt oameni care au trecut peste, care m-au înțeles și susținut. Vă sunt datoare cu niște explicații.

Bianca de la Puterea Dragostei
Bianca de la Puterea Dragostei

Citeste si: EL este bărbatul cu care Bianca de la Puterea Dragostei a vrut să fie într-o relație

Mulți susțineți că nu sunt persoana pe care ați susținut-o la început. Sunt tot eu. Trebuie să țineți cont de faptul că atunci când am intrat în emisiune aveam doar 19 ani. Cu toții ați observat că nu sunt un copil normal, aici mă refer la faptul că eram un copil maturizat.

Greutățile vieții m-au dus în acea stare, la acea gândire. Nu am putut să-mi expun viața în totalitale.

În urmă cu 20 de minute am vrut să-mi fac bagajul și să fug. Am vrut să fug cât de departe pot și să nu ies multe zile din casă.

Bianca de la Puterea Dragostei. Însă m-am hotărât să citesc mesajele, cele frumoase și cele urâte.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Nu m-am prostituat, nu am câștigat bani din asta. Au fost două săptămâni în acea perioadă, care din punctul de vedere a fostului meu iubit, acele două săptămâni ar fi trebuit să-mi distrugă viața.

Bianca de la Puterea Dragostei
Bianca de la Puterea Dragostei

Au fost șase luni de zile în care toată lumea a spus că nu arăt bine, că sunt slabă, că arăt rău, că nu mă place nimeni. Nimeni nu bea alcool de plăcere, oamenii beau alcool pentru că sunt nefericiți. Eu sunt vinovată pentru ce am făcut. Nu sunt mândră de ce am făcut.

Vreau să luați în calcul că eram un copil. Eu aveam 17 ani și el 24 de ani.

Și în acea perioadă am vrut să fiu iubită. Dacă acel băiat mă convingea pe mine că e ceea ce-mi place, poate că eram tot acolo. Însă eu sunt aici și am făcut ce mi-am dorit. Să fiu un copil care-și câștigă banii singură.

Bianca de la Puterea Dragostei. Eu nu m-am prostituat, acela era băiatul cu care eu am locuit, era iubitul meu, eu îl consideram că-l iubesc. Eu am vrut o viață cu el, am vrut să am copii cu el. Anturajul din care am făcut parte nu este unul bun.

Citeste si: Nelson Mondialu’ a EXPLODAT după ce a aflat că Bianca de la Puterea Dragostei a făcut videochat

Familia nu este de vină pentru ce am făcut eu. Eu am fost genul care se dă cu capul. Eu în 7 luni i-am demonstrat lui Livian că sunt loială, niciodată nu aș mai putea să fac ce am făcut. Eu acelui om i-am dat tot, iar acum, acest om, pentru că el nu avea nimic atunci, a vrut să mă distrugă acum. Ei bine, nu ți-a ieșit planul.

Îmi pare rău dacă am judecat alți oameni. Pe Roxana am atacat-o cu acest subiect. Eu din frustrare am simțit să o atac cu chestia asta. Îmi pare rău că am atacat-o.
Îmi pare rău că l-am mințit pe Livian, nu i-am zis în totalitate. Însă familia mea și câțiva prieteni știau și nu m-au aruncat ca pe un gunoi.

Bianca de la Puterea Dragostei
Bianca de la Puterea Dragostei

Citește anunțul complet făcut de Bianca de la Puterea Dragostei AICI

Nelson Mondialu’ a EXPLODAT după ce a aflat că Bianca de la Puterea Dragostei a făcut videochat

Bianca de la Puterea Dragostei. Nelson Mondialu’ a luat atitudine după ce au apărut imagini cu Bianca de la Puterea Dragostei în timp ce făcea videochat.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

După ce a aflat că Bianca de la Puterea Dragostei a făcut videochat, Nelson Mondialu' le-a vorbit urmăritorilor lui timp de zece minute. El a repetat de mai multe ori că totul este o minciună.

Citeste si: Cum arată mama lui Livian de la Puterea Dragostei?

Mai mult, bărbatul îi așteaptă pe Livian și Bianca cu sufletul la gură la Cluj-Napoca.

„Nu e Bibișor. Fiule, fii tare pentru că știu că lumea o să zică, lumea care m-a condamnat. Nu e adevărat fiule: fii cu ea! Lasă lumea să arunce cu piatră cu ea.

Deci domnilor, nu și nu și nu! Fiule, ia-o pe Bibișor. Stai în emisiune până se termină. Nu o lăsa pe Bibișor. E manevră. Le e ciudă că ești cu Bibișor. E manevră. Au schimbat pozele. Să nu te lași, fiule!”, a spus Nelson Mondialu’.

Bianca de la Puterea Dragostei. Nu e adevărat. Fata a făcut școală. A învățat, la Tecuci s-a predat engleza. Doamna Andreea Mantea să-i spuneți fiului meu că nu e adevărat. Să știți că eu când m-am luat de Bibișor m-am luat ca să testez terenul. Nu acceptăm așa ceva. Bibișor, ia-l pe coconaș și veniți acasă. Sunt manevrele mari. Știau că fiul meu va câștiga finala cu Bibișor și au încercat să facă manevre. Cum putem să-l despărțim noi pe Livian de Bibișor? Domnilor, stați cuminți și încetați cu prostiile astea. Trebuia să luați în considerare că Bibișor e fată mare. Nu vedeți că e o copilă, săraca?”, a mai spus Nelson Mondialu’.

Bianca de la Puterea Dragostei
Bianca de la Puterea Dragostei

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei l-a sunat plângând pe Nelson: "Eu sunt o fată de la țară, însă fac parte dintr-o familie de intelectuali"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Te-ar putea interesa si