Aceste publicatii de extema dreapta, precum si o revista despre fascism si cruci celtice, au fost gasite la domiciliul mamei sale, perchezitionat de Politia din Macerata, localitatea unde tanarul a fost acuzat ca a ranit sambata sase africani tragand focuri dintr-o masina care a strabatut centrul orasului timp de doua ore.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Anchetatorii au controlat si calculatoarele atacatorului, in cadrul unei anchete care vizeaza tentativa de "masacru rasist". Barbatul trebuie sa raspunda si pentru "port ilegal de arma".

Luca Traini, in varsta de 28 de ani, ras, cu tatuaj de inspiratie fascista la tampla, a golit, potrivit politistilor, doua incarcatoare cu un pistol semiautomat pe strazile din Macerata, o localitate cu 43.000 de locuitori, nu departe de coasta adriatica.

El a fost incarcerat la inchisoarea Montacuto, din Ancona, in regim de izolare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si