„Ar fi o greşeală gravă, gravă”

" Permiteţi-mi să spun doar că Rusia ar face o greşeală incredibil de gravă dacă ar folosi o armă nucleară tactică", a declarat Biden.  

Citeste si: Ziua Armatei 2022: Câți militari are România în acest moment?

" Ar fi o greşeală gravă, gravă", a adăugat el.

  

Săptămâna aceasta, Moscova a afirmat că există instituţii ştiinţifice în Ucraina care adăpostesc tehnologia necesară pentru a crea o bombă murdară şi acuză Kievul că plănuieşte să o folosească. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ministerul rus al Apărării a declarat că deţine informaţii care arată că orașul din Ucraina plănuieşte o provocare legată de detonarea unei „bombe murdare”.

Afirmaţiile Rusiei au fost puternic respinse de Ucraina, Statele Unite, Marea Britanie, Uniunea Europeană şi NATO, care, la rândul lor, au acuzat Moscova că încearcă să lanseze propria operaţiune sub steag fals. 

SUA, mereu cu ochii pe Rusia

Oficialii americani au declarat că nu văd nicio mișcare cum că Rusia se pregăteşte în prezent să folosească o armă neconvenţională, cum ar fi o bombă murdară.

Citeste si: Un tânăr de 19 ani a fost răpus de o boală îngrozitoare. A murit în 48 de ore

În acest context, SUA "monitorizează cât de bine pot" orice potenţiale pregătiri pentru utilizarea unei bombe murdare în Ucraina, dar nu văd în prezent nimic care să indice utilizarea iminentă a unei astfel de arme, a declarat luni Casa Albă. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si