Close sidebar
Close sidebar

Bietele patrupede, vor ajunge pe masa de Paste. "Cu cat ii chinuim mai mult, cu atat mai gustoasa va fi carnea!", spun consumatorii. Organizatiile pentru protectia animalelor cer MASURI URGENTE

Imagini socante surprinse de organizatiile pentru protectia animalelor. Sute de caini au fost prinsi si urmeaza sa ajunga pe masa de Paste. Inainte sa fie ucise, patrupedele vor fi torturate.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Imagini tulburatoare au fost surprinse in Vietnam, acolo unde se consuma anual tone de carne de caine. Inainte sa fie sacrificate, bietele patrupede trec prin chinuri greu de imaginat pentru a deveni mai "gustosi".

Vietnamezii cred ca cei care nu consuma carne de caine nu sunt "barbati adevarati" si nu vor sub nicio forma sa renunte la consumul lor.

Citeste si: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

Si numarul hotilor de caini din Vietnam a crescut in mod alarmant, multi iubitori de caini ramanand fara animalele de companie.

Intre timp, Organizatiile pentru Protectia Animalelor trag semnale de alarma si spera ca aceasta practica barbara sa fie stopata.

Vezi AICI mai multe imagini cu cainii sacrificati!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI