Mai multe echipaje de poliţie, coordonaţi de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, costumaţi cu combinezoane speciale şi măşti, fac, joi seară, percheziţii la familiile care au organizat nunta cu 350 de persoane, conform ebihoreanul.ro

Anchetatorii vor căuta, în casele acestor familii, documente, înregistrări, fotografii, unităţi de calculator, tot ce ar putea avea legătură cu dosarul penal deschis pentru infracţiunea de zădărnicire a combaterii bolilor.

Percheziții în casa miresei confirmate cu COVID-19

Nunta la care au participat peste 350 de persoane a fost a fiului fostului adjunct al Poliţiei Bihor, Eugen Boc, mireasa fiind confirmată, marţi, cu infecţie COVID-19.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Sursele citate de publicaţie afirmă că, iniţial, la ancheta epidemiologică, ea a declarat un singur contact direct, pe proaspătul său soţ, dar ulterior medicul care a făcut ancheta a aflat că tânăra a avut nunta în weekeend.

A urmat ca ancheta să fie reluată, tânăra fiind obligată să dea lista tuturor persoanelor prezente la nuntă. La eveniment au participat atât persoane din Bihor, cât şi din Maramureş.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea a transmis, marţi, un comunicat de presă prin care anunţă că a fost deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si