Suspectul a fost arestat pentru 15 zile, fiind acuzat de trafic de persoane.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Oradea au prins în flagrant delict un bărbat, de 41 de ani, din municipiul Salonta, judeţul Bihor, în timp ce ar fi încercat să vândă, contra sumei de 400 de euro, o tânără, de 23 de ani în scopul practicării prostituţiei.

Citeste si: Primăria Capitalei va cumpăra 3.000 de teste pentru angajaţii din transportul public în comun, termoficare, iluminat public şi servicii sociale

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

”Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea au pus în executare un mandat de aducere, emis pe numele celui în cauză, iar după audierea acestuia de către procurorul D.I.I.C.O.T – Serviciul Teritorial Oradea, a fost dispusă reţinerea pentru 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Bihor. Joi, 9 aprilie a.c., acesta a fost prezentat la Tribunalul Bihor, iar magistraţii au emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 15 zile”, a transmis, vineri, Poliţia Română.

Citeste si: Nelu Tătaru, despre vârful infecțiilor cu coronavirus: „După 20, 21 spre 25 aprilie”

Sursa citată preciează că cercetările continuă în vederea documentării activităţii infracţionale a celui în cauză, sub aspectul comiterii infracţiunii de trafic de persoane.

Citeste si: Coronavirus în lume- Numărul total al deceselor a depăşit 95.000


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si