Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Bijuteria antică a Chinei. Orașul Fenghuang atrage milioane de vizitatori din toată lumea

Un oraș antic din China este cel mai frumos obiectiv de văzut în Asia. Cel puțin asta spun turiștii care au trecut pe acolo și care au impresia că s-au teleportat în vremea superbelor gheise.

Redactia Stirile Kanal D,

Bijuteria antică a Chinei. Orașul Fenghuang atrage milioane de vizitatori din toată lumea

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Bine ați venit în Fenghuang, orașul antic din sud-estul Chinei care atrage milioane de vizitatori din toată lumea. E rupt din poveștile străvechi cu împărați și gheișe și casa minorității Miao. Porturile lor populare colorate sunt cunoscute pe tot globul.

Citește și: VIDEO -Sute de localități cu doar câteva mii delocuitori au cheltuieli de milioane

Locuitorii din Fenghuang se ocupau cu pescuitul

În trecut, locuitorii din Fenghuang se ocupau cu pescuitul și producția de ambarcațiuni. Acum, sunt numeroase hoteluri și cazări care păstrează farmecul de odinioară, dar oferă toate facilitățile moderne.

Citeste si: Un nou cutremur în această seară, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”- wowbiz.ro

Citeste si: Piciorul unui alpinist dispărut acum 100 de ani a fost găsit pe Everest. Povestea misterioasă a unei expediții cu final tragic- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI