Numărul de infectări cu Covid-19 este în scădere față de ziua anterioară, cu 331 de cazuri mai puțin față de ziua de joi. 176 de au fost reconfirmate pozitiv, fiind deja infectați, iar 621 dintre cazuri sunt la a doua infectare. În unitățile de profil, 245 de persoane sunt internate la ATI, cu 6 mai puține față de ziua anterioară.

Citeste si: O tânără a ajuns la spital cu o răceală și medicii au băgat-o în comă 16 zile. Ce avea femeia, de fapt

16 decese au fost înregistrate, unul fiind la categoria de vârstă 40-49, 1 la categoria de vârstă 50-59, 3 cu vârste între60-69 de ani și 11 cu vârsta peste 70 de ani.

O tânără a ajuns la spital cu o răceală și a stat în comă 16 zile

O tânăra de 20 de ani a crezut că e răcită, dar când a ajuns la spital medicii au băgat-o în comă 16 zile. Nimeni nu se aștepta la un diagnostic crunt. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Tânăra a petrecut mai multe zile alături de colegii de facultate, iar când a mers acasă s-a simțit rău. După simptomele pe care le avea, a crezut că este răcită. Odată cu trecerea timpului starea ei de sănătate se înrăutățea, motiv pentru care a înștiințat doi medicii, iar ambii i-au spus că cel mai probabil este infectată cu coronavirus.

Citeste si:  Unui băiat dintr-o familie de ruși i s-a refuzat operația pe inimă. Motivul a fost că părinții erau nevaccinaţi

Inițial i s-a zis că are apendicită. Apoi a fost diagnosticată greșit de trei ori. După câteva investigații mai amănunțite, doctorii au aflat că se afla deja în șoc septic.

Alarmați, cadrele medicale au decis pe loc să o bage în comă indusă vreme de 16 zile, asta pentru a-i salva viața. Abia după acest interval de timp, Georgia a fost înștiințată, de fapt, cu ce probleme de sănătate s-a confruntat, iar și în aceste momente resimte efectele.

Citeste si: Cum sa-ți crești imunitatea in sezonul rece. Sfaturi care te feresc de răceli


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si