Începutul verii aduce 300 de noi cazuri de infectări cu Covid-19, cu 191 mai puține decât ziua anterioară.
În unitățile sanitare de profil, numărul de persoane internate în secții cu COVID-19 este de 498 cu 35 mai puțin față de ziua anterioară. De asemenea, la ATI sunt internate 78 persoane, cu 2 mai mult față de ziua anterioară. Dintre cei 78 pacienți internați la ATI, 70 sunt nevaccinați.

Citeste si: Un focar de Covid a fost confirmat în judeţul Timiş, după mai bine de o lună

Din totalul pacienților internați, 31 sunt minori, toți fiind internați în secții, cu 3 mai puțin decât în ziua anterioară și 0 la ATI, la fel ca în ziua anterioară.

Până astăzi, 65.685 de persoane diagnosticate cu infecție cu SarsCov-2 au decedat.

Un focar de Covid a fost anunțat în Timiș

Un focar de Covid-19 a fost raportat la Spitalul Judeţean Timişoara, după mai bine de o lună de la închiderea ultimului focar în Timiş. Este vorba de patru pacienţi diagnosticați cu virusul SARS CoV-2, la secţia de Gastroenterologie.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Bilanț coronavirus 30 mai: 188 de cazuri noi, dar niciun deces

Potrivit Direcției de Sănătate Publică Timiș, un focar de Covid-19 a fost deschis marți, la Spitalul Județean Timișoara.

Au fost depistate patru cazuri, la pacienți internați pe secția Gastroenterologie. 

Citeste si:  Sorin Oprescu a fost plasat sub control judiciar. Fostul primar va rămâne liber până la următorul termen de judecată

Ultimul focar, în Timiş, s-a închis în data de 26 aprilie.  

DSP Timiş a raportat 33 de noi cazuri de Covid-19 depistate în ultimele 24 de ore, după efectuarea a 765 de teste din care 497 teste rapide. Nu au fost raportate decese. 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si