UPDATE- 406 persoane sunt internate la ATI, iar 33 dintre aceștia au certificat de vaccinare. În Bucureşti, incidenţa cazurilor a urcat la 1,76, iar în Cluj a trecut de 2. 

”În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 6.036 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), cu 114 mai mult decât în ziua anterioară. 521 dintre cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienţi reinfectaţi, testaţi pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Evoluţia cazurilor noi pozitive din ultimele 7 zile o găsiţi în graficul de mai jos”, anunță aceștia. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Grupul de comunicare Strategică a anunțat sâmbătă că în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 6.036 de persoane infectate cu Covid-19.
”Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 8 ianuarie 2022, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 6.036 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 26 decese. Nu sunt raportate decese anterioare."

Citeste si: Omicron schimbă regulile privind carantina și contactul direct în România

România a intrat sub noi restricții de astăzi

De astăzi, în România, au intrat în vigoare noi restricții cu privire la combaterea răspândirii coronavirusului.
Masca de protecție textilă este interzisă în toate spațiile, iar nerespectarea acestei reguli duce la sancționarea contravențională. Tot de astăzi, masca de protecție FFP2 sau masca chirurgicală este obligatorie în toate spațiile închise și deschise, restaurantele și barurile rămân deschise până la ora 22:00, iar participarea la diferite activități recreative necesită certificatul verde, în limita a 50% din capacitate.

Citeste si: Ce sancțiune primesc oamenii care poartă măști textile sau de plastic?! Anunțul care intră în vigoare de sâmbătă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si