Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT) a anuntat, luni, ca s-au confirmat trei noi decese provocate de gripa.

Este vorba despre un barbat de 79 de ani, din judetul Dolj, confirmat cu virus gripal tip B, o femeie de 49 de ani, din judetul Prahova, confirmata cu virus gripal tip B si un barbat in varsta de 75 de ani, din judetul Vaslui, confirmat cu virus gripal tip A, pandemic.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Toti trei sufereau de boli cronice si nu fusesera vaccinati antigripal. Doi dintre pacienti au murti duminica, cel de-al treilea deces fiind inregistrat luni dimineata.

Potrivit CNSCBT, numarul deceselor a ajuns la 57.

Numarul cazurilor confirmate de gripa de la inceputul iernii a ajuns la aproape 800, la nivel national. De asemenea, in ultima saptamana au fost inregistrate 1.358 de cazuri compatibile cu gripa, ca simptomatologie, fata de 97 in aceeasi saptamana a sezonului precedent. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si