Operatiunile echipajelor de urgenta, folosindu-se atat de elicoptere cat si de barci, sunt in desfasurare si sunt cautati oameni care ar putea fi prinsi in daramaturile cladirilor care s-au prabusit din cauza alunecarilor de teren.

Autoritatile au avertizat ca vor urma mai multe ploi torentiale si vant puternic in weekend.

In Kerala, un stat popular printre turisti, au avut loc ploi musonice record in acest an.

Conform ministrului statului, Pinarayi Vijayan, acestea sunt „cele mai grave inundatii din ultimii 100 de ani”.

Drumurile sunt distruse partial, retelele de telefonie mobila nu functioneaza, un aeroport a fost inchis, iar peste 220.000 de persoane au ramas fara case.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie a decis să facă în joacă un test ADN și a descoperit că a crescut timp de 12 ani fiul unui străin- antena3.ro

Numarul celor decedati este asteptat sa creasca, alte cateva mii de oameni fiind inca prinsi in zonele afectate. Multi au murit fiind ingropati de vii sub alunecarile de teren cauzate de inundatii.

Prim-ministrul indian, Narendra Modi, se afla in drum spre Kerala „pentru a analiza situatia inundatiilor”.

In total, peste 900 de persoane au murit in acest sezon musonic, din cauza inundatiilor, alunecarilor de teren si ploii, conform Ministerului de Interne indian.

Un barbat din orasul Chengannur a postat un videoclip in care se poate vedea cum apa ii ajunge pana la gat in propria casa: „Se pare ca apa urca la etajul doi.

Sper ca vedeti asta. Rugati-va pentru noi”.

Soarta barbatului nu este deocamdata cunoscuta. Ministrul Finantelor din Kerala, Thomas Isaac, a informat pe Twitter ca ultima strada functionala spre Chengannur a fost luata de ape in fata ochilor sai, astfel orasul fiind izolat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si