Close sidebar
Close sidebar

Bilanț vaccinare 26 octombrie. S-a depăşit pragul de 6.000.000 de persoane vaccinate cu schemă completă

Peste 6 milioane de români sunt vaccinaţi cu schemă completă împotriva COVID-19, anunţă Comitetul de coordonare a vaccinării.

Diana Bostan,

Bilanț vaccinare

[Sursa foto: istockphoto]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

UPDATE: Record absolut, peste 150.000 de doze administrate în ultimele 24 de ore.

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a anunţat, marţi, faptul că peste 150.639 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore.

Astăzi, 26 octombrie, situația este următoarea:

1. Numărul de doze administrate împotriva COVID-19 cu vaccinul Pfizer-BioNTech (în ultimele 24 de ore): 53.517 de persoane vaccinate cu o doză; 11.310 de persoane vaccinate cu a două doză; 25.899 de persoane vaccinate cu a treia doză.

2. Numărul de doze administrate împotriva COVID-19 cu vaccinul Moderna (în ultimele 24 de ore): 1.419

persoane vaccinate cu o doză; 299 persoane vaccinate cu a două doză, 2.072 de persoane vaccinate cu a treia doză.

3. Numărul de doze administrate împotriva COVID-19 cu vaccinul AstraZeneca (în ultimele 24 de ore): 25 persoane vaccinate cu o doză; 26 de persoane vaccinate cu a două doză

4. Numărul de doze administrate împotriva COVID-19 cu vaccinul Johnson&Johnson (în ultimele 24 de ore): 56.072. Vaccinul nu necesită rapel.


5. Numărul de reacții adverse înregistrate la nivelul centrelor de vaccinare: 78, dintre care 26 la Pfizer, 6 la Moderna şi 46 la Johnson&Johnson.

Speriați de noile restricții, românii se grăbesc să se vaccineze. Astăzi, 26 octombrie, a fost depășit pragul de 6.000.000 de persoane vaccinate, a anunțat CNCAV.

Citeste si: Valeriu Gheorghiță anunță că vor fi organizate maratoane de vaccinare în fiecare weekend în Capitală

Vaccinarea, singura soluție împotriva virusului SARS-CoV-2

"Astăzi am depăşit pragul de 6.000.000 de persoane vaccinate cu schemă completă. Vaccinarea rămâne cea mai la îndemână soluţie de protecţie împotriva COVID-19", au transmis reprezentanţii Comitetului de coordonare a vaccinării.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Vaccinarea împotriva COVID-19 reduce riscul de infectare, cel de transmitere a virusului, se reduce considerabil riscul de spitalizare şi cel de deces.

Citeste si: VIDEO| Un proiect de lege aflat în discuție în Parlament prevede ca certificatul COVID-19 să devină obligatoriu pentru angajații din România

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI